19
Mayıs
2024
Pazar
TOROSLAR - MERSİN

Toroslar Belediye Meclisi toplandı

Mersin'in merkez ilçesi Toroslar Belediye Meclisi toplandı. Mersin Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) ile Mersin Ziraat Odası üyelerinin de katıldığı toplantıda; 'Çiftçi Malları Koruma Meclisi' ile Toros Vergi Dairesi'nce oluşturulan satış komisyonu üyeleri belirlendi.

Toroslar Koray Aydın Stadı Toplantı Salonu'nda gerçekleştirilen toplantıya, Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna başkanlık yaptı. MTSO Yönetim Kurulu Başkanı Şerafettin Aşut ile Mersin Ziraat Odası Başkanı Cengiz Gökçel'in de hazır bulunduğu toplantı, 'Çiftçi Malları Murakabe Heyeti Üyeleri'nin belirlenmesiyle başladı.

Gizli oylama yöntemiyle gerçekleştirilen seçimlerde İlker Koca, Yaşar Yıldırım, Güner Özdemir, Süleyman Yılmaz ve Necmettin Sarı üyeliklere getirildi. Çiftçi Malları Koruma Meclisi üyeliklerine de yapılan seçimlerin ardından Mustafa Düzmekaroğlu, Musa Sarı, Mehmet Tan, Halit Angın ve Nazım Kök getirildiği bildirildi.

Toplantıda ayrıca Toros Vergi Dairesi tarafından oluşturulacak olan satış komisyonuna da Belediye Meclis üyelerinden Fevzi Arık seçildiği kaydedildi. Belediye sınırları içerisinde hayvan ve hayvan nakliyatında alınacak ücretin belirlendiği birleşimde, İhtisas Komisyonları'ndan gelen raporlar da ele alınarak karara bağlandı.

Toroslar Belediye Meclisi'nin bir sonraki toplantısının da 6 Temmuz Pazartesi günü yapılması kararlaştırıldığı öğrenildi.

İHA
Yayın Tarihi : 2 Haziran 2009 Salı 13:53:35


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?