19
Mayıs
2024
Pazar
GÜNCEL

Belediyeden giyim kampanyası

Osmaniye Belediyesi, yardıma muhtaç vatandaşların özellikle giyim ihtiyaçlarının karşılanması amacıyla "Al Getir, Seç Götür" kampanyası başlattı.

Belediye tarafından Ramazan ayı süresince kurulan iftar çadırından sıcak yemek servisi ve ihtiyaç sahibi vatandaşlara gıda yardımı uygulamalarının ardından şimdi de bu kampanyanın düzenlendiğini belirten Belediye Başkanı Davut Çuhadar, "Sosyal ve ekonomik durumu iyi olmayan, Yeşil Kart sahibi vatandaşlarımıza kampanya çerçevesinde giyim yardımı yapacağız. Bu kampanyamızın özelliği, durumu iyi olan vatandaşlarımızın evlerindeki modası geçtiği için kullanmadığı veya bedenlerine uymadığı veya kullanmaktan vazgeçtiği gibi her çeşit giyim eşyasını bu kampanyamıza getirebilirler. Ayrıca bu işleri yapan esnafımız da ellerindeki serisi bozulmuş veya demode olmuş veya satılmamış olan ayakkabı ve giyim türü mallarını yine bu kampanyamıza katabilirler. Bugüne kadar epeyce ayakkabı ve giyim eşyası toplandı. Biz de şimdi bu toplanan malları ihtiyaç sahiplerine veriyoruz" dedi.

Kampanyanın Ramazan ayı boyunca süreceğini dile getiren Çuhadar, "Biz Ramazan Bayramı'na kadar bu kampanyayı devam ettireceğiz. Böylece ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızın da hiç olmazsa bayramda giyebileceği bir şeyleri olacak. Ben tüm Osmaniyeli hayırseverlerin bu kampanyaya katılmalarını bekliyorum. Kampanyaya bağışta bulunmak isteyenler, belediyenin 153 no'lu telefonunu arayarak bilgi verebilir. Belediye elemanlarımız derhal gelerek yardımcı olacaktır" diye konuştu.

Belediye Başkanı Davut Çuhadar, yardımların Yeşil Kart'a göre yapıldığını ve yardım almaya gelenlerin Yeşil Kart'ının kaydının yapıldığını söyledi.

.
Yayın Tarihi : 24 Ekim 2005 Pazartesi 10:01:13


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?