19
Mayıs
2024
Pazar
GÜNCEL

Fakire kuru gıda yardımı

Osmaniye Belediyesi tarafından Ramazan ayı süresince ihtiyaç sahibi bin aileye kuru gıda yardımı yapılıyor.

Belediye tarafından Ramazan ayında fakir aileler için açılan iftar çadırında sıcak yemek verilirken, Ramazan yardımları kapsamında hazırlanan kuru gıda ve erzak yardımları da ihtiyaç sahiplerine ulaştırılıyor.

Osmaniye Belediyesi Meclis Üyesi Salim Kılaç, her yıl olduğu gibi bu seneki Ramazan ayı boyunca da gıda yardımı olarak ortalama bin fakir aileye yardım paketleri dağıtıldığını ifade etti. İftar çadırı ve gıda yardımı masraflarını daha çok Osmaniyeli hayırseverlerin karşıladığını anlatan Salim Kılaç, "Hayır organizasyonlarına katkı sağlamak amacıyla iftar çadırı ve gıda yardımları organizesine belediye olarak biz de katkı sağladık. Bu yardımları bize ulaştıran hayırsever vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Ramazan ayı boyunca fakir ailelere verilmek üzere hazırlanan gıda malzemelerinin dağıtımının devam edeceğini ve hayırseverlerin yardımlarını beklediklerini sözlerine ekleyen Salim Kılaç, şunları söyledi: "Yardım dağıtımı için daha önceden belirlenen ailelere bu yardımlarımızı ulaştırıyoruz. Ayrıca yine ihtiyaç sahibi olduğu tespit edilen ailelere de yine iftar çadırımızdan iftardan önce yemek veriyoruz. Bunlar iftarını ailecek evlerinde yapıyorlar. İftar çadırımızdan tüm Osmaniyeliler yararlanabilir. İftara yetişemeyenler, yolculuk nedeniyle duranlar, evi uzak olanlar gibi oruçlu insanlarımız, gelip iftar çadırından yiyebilirler."

Kılaç, kuru gıda yardımı paketlerinin içinde şeker, pirinç, fasulye, makarna, yağ, çay ve nohut gibi değişik gıda maddeleri bulunduğunu söyledi.

.
Yayın Tarihi : 18 Ekim 2005 Salı 10:45:20
Güncelleme :31 Ekim 2005 Pazartesi 17:49:12


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?