17
Mayıs
2024
Cuma
GÜNCEL

İşçilere başyram sürprizi

Osmaniye Belediyesi, Ramazan Bayramı arifesi 518 çalışanına 420'şer milyon lira dağıttı. 2004 yılından kalan sosyal haklarına mahsuben paralarını alan işçiler büyük sevinç yaşadı.

Osmaniye Belediyesi işçilerinin 2004 yılı sosyal haklarına mahsuben kişi başına yaklaşık 420 milyon lira para dağıtıldı. Ramazan Bayramı öncesi dağıtılan sosyal hak ödemesinden dolayı memnuniyetlerini bildiren belediye işçileri Belediye Başkanı Davut Çuhadar'a teşekkür etti.
Belediye işçilerine sosyal hak ödemelerini yapan Belediye Başkanı Davut Çuhadar, Osmaniye'ye hizmet etmenin yanı sıra belediyede çalışan işçilerinin de durumlarını iyileştirmek için elinden gelen gayreti gösterdiğini söyledi.

Çuhadar, "Belediye Başkanı'nın görevi her ne kadar şehrine en güzel hizmeti vermek olsa da, emrinde çalışan işçi ve memurlarının da sosyal haklarını gözetmek zorundadır. Çünkü yapılan hizmetler bir ekip işidir. Yapılan her hizmette çalışanlarımızın da büyük emeği vardır. Bizler onların haklarını korumalıyız ki onlar da en iyi şekilde çalışarak hizmet etsinler. İnşallah ileriki günlerde de bu tür geriye dönük alacakları ödemeye devam edeceğiz" dedi.

Başkan Çuhadar, sosyal hak ödemelerinin Ramazan Bayramı öncesine denk gelmesinin de sevindirici olduğunu belirterek, "Bayram öncesi işçilerimiz ailelerinin bayramlık ihtiyaçlarını karşılamak için daha çok paraya ihtiyacı olacak. Bu alınan paralarla bayrama daha iyi bir şekilde hazırlık yapabileceklerdir. Bu onları sevindirdiği gibi beni de mutlu etmiştir. Tüm çalışanlarımızın ve Osmaniyeliler'in bayramını da şimdiden kutluyorum" şeklinde konuştu.

.
Yayın Tarihi : 29 Ekim 2005 Cumartesi 16:14:12


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?