18
Mayıs
2024
Cumartesi
BAHÇE - OSMANİYE

Türk Eğitim - Sen Genel Başkanı Osmaniye'deydi

Türk Eğitim - Sen Genel Başkanı Şuayip Özcan, Osmaniye’de Kadirli ve Sumbas ilçelerinde inceleme ve görüşmelerde bulunduktan sonra Osmaniye Ticaret Borsası salonunda kamu çalışanlarına bir konferans verdi.

Çok sayıda kamu çalışanın katıldığı, Konferansın açılış konuşmasını yapan Osmaniye Şube Başkanı Ahmet Rasim Asker,  “Göreve geldiğimiz günden bu güne kadar üyelerimize en iyi hizmeti vermeye çalıştık. Hizmete sunduğumuz internet sitesine desteklerinizi, yakında aylık olarak çıkaracağımız bültenimize eğitimle ilgili bilgi, belge, materyalleri bekliyoruz, Bu şekilde il genelinde eğitim camiası ile ilgili olaylardan üyelerimizi bilgilendireceğiz” dedi.

Türk Eğitim Sen Genel Başkanı Şuayip Özcan'da,  “Derdinizin çok fazla olduğunu biliyorum. Maalesef bu güne kadar kamu çalışanının maraba görülüp, idare edenlerin bir ağa zihniyeti içerisinde bizleri sevk ve idare etmeye çalıştıklarını da biliyoruz. Sendikacılık kuruluşundaki amacımız sadece işçi sendikacılığında olduğu gibi maddi beklentilere cevap veren bir sendikacılık anlayışı değildir" diye konuştu.

 

Osmaniye
Yayın Tarihi : 19 Mart 2004 Cuma 23:38:05
Güncelleme :18 Nisan 2005 Pazartesi 13:12:41


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?