2
Mayıs
2024
Perşembe
AĞRI

Hamur'da kıyasıya yarış

HAMUR'DA KURTULUŞ KOŞUSU

Ağrı'nın Hamur ilçesinde ilk ve orta dereceli okullar arasında 'Kurtuluş Koşusu' düzenlendi.

Hamur'un düşman işgalinden kurtarılışının 92. yıldönümü nedeniyle İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından ilk ve orta dereceli okullar arasında koşu yarışması düzenlendi.

4 kategoride yapılan yarışmada minik erkeklerde Mehmet Ali Taşdemir, minik kızlarda Zeynep Demir, yıldız kızlar Sevda Taşdemir ve yıldız erkekler de ise Okan Demir birinci oldu. Yarışmada dereceye girenlere 14 Nisan Çarşamba günü düzenlenecek resmi kurtarılış törenlerinde ödülleri verileceği belirtildi.

HAMUR'DA KURTULUŞ KOŞUSU
HAMUR'DA KURTULUŞ KOŞUSU
İHA
Yayın Tarihi : 12 Nisan 2010 Pazartesi 15:59:01
Güncelleme :12 Nisan 2010 Pazartesi 16:47:49


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
DOĞU IP: 85.110.199.xxx Tarih : 18.04.2010 16:11:39

ŞU ÇOCUKLARIN KOŞTUĞU RESİMLER DİKKATLİCE BAKTIĞINIZDA İLK DİKKATİNİZİ ÇEKEN ONLAR OLUYOR DEMİ....AMA BEN BAKIŞ AÇIMI BİR PATNOSLU OLARAK HİZMETE ÇEVİRDİĞİMDE ŞU İLÇE MERKEZİN YOLLARINA BAKIPDA HAMURDAN SORUM LU HANİFİ ALIRIN HİÇ BİR İŞE YARAMADIĞINI TESCİLİNİ GÖRÜYORUM PATNOS A KADAR ÇUKUR VE KÖY YOLLARINDAN DAHA BERBAT TÜRKİYENİN HİÇBİR YERİNDE OLMAYAN BİR REZALETİN İÇERİSİNDE MALESEF YAŞAMAK ZORUNDAYIZ UMARIM O ÇUKURLAR DA BOĞULURSUN CEMAL KAYA BEY BU İŞE BİR EL ATARSANIZ SEVİNİRİZ SİZİN ADİL VE TARAFSIZ OLDUĞUNUZ TÜM PATNOSLU LAR BİLDİĞİ İÇİN ANCA SİZDEN YARDIM İSTİYORUZ...SAYILARIMIZLA