2
Mayıs
2024
Perşembe
AĞRI

'Haneler' ekibi Ağrı'da

HANELER EKİBİ AĞRI'DA

Ağrı'nın düşman işgalinden kurtarılışının 92. yıldönümü nedeni ile bu yıl ilk defa düzenlenen 1. Kurtuluş Şöleni kapsamında Ağrı'ya gelen İstanbul Kraliyet Tiyatrosu 'Haneler' ekibi, izleyenleri gülmekten kırdı geçirdi.

Ağrı Belediyesi tarafından Ağrı Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü salonunda düzenlenen tiyatroya vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Tiyatroya saatler öncesinde gelen vatandaşlar kapıların açılmasını uzun süre beklediler.

Tek seans olarak planlanan tiyatro, vatandaşların ilgisi üzerine Ağrı Belediye Başkanı Hasan Arslan'ın talimatı ile 2 seansa çıkarıldı. Her iki seansta salonu tıklım tıklım dolduran tiyatro severler özellikle Yaban karakterini canlandıran Fırat Doğruloğlu'na yoğun ilgi gösterdiler. 2 saat süren oyun sonunda oyuncular uzun süre alkışlanırken, Başkan Hasan Arslan ekibe çiçek takdim etti.

HANELER EKİBİ AĞRI'DA
HANELER EKİBİ AĞRI'DA
İHA
Yayın Tarihi : 13 Nisan 2010 Salı 10:18:01
Güncelleme :13 Nisan 2010 Salı 10:52:07


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
Turan Beyaztaş IP: 85.98.1.xxx Tarih : 13.04.2010 19:08:25

Belediye bu kurtuluşa harcıyacak parayı ilk önce Ağrı'nın çamurunu ve başı boş dolaşan köpekleri merkezden temizlesin. Yağmur yağınca normal yollardan vatandaş yürüyerek gidemiyor. Yalandan bol reklam bol vitrin çalışması uygulamadan hiç bir şey yok. Vatandaş akşam boşı boş köpeklerden evine gidemiyor.