2
Mayıs
2024
Perşembe
AĞRI

Hayırseverden bin çift ayakkabı

HAYIRSEVER İŞ ADAMINDAN ÖĞRENCİLERE BİN ÇİFT AYAKKABI

Ağrı Belediye Başkanı Hasan Arslan'ın arkadaşı olan hayırsever iş adamı Hüseyin Arslan'ın gönderdiği bin çift ayakkabının okullara dağıtılmaya başlandı.

YDA Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Arslan tarafından Ağrı Belediyesi'ne gönderilen ayakkabılar, Belediye Başkanı Hasan Arslan ve Ağrı Milli Eğitim Müdürü Turgut Koçak tarafından dağıtıldı.

Hüseyin Arslan'ın ablası Hatice Arslan'ın katıldığı program çerçevesinde Ballıbostan, Yazılı, Aslangazi ve Karasu köylerindeki ilköğretim okullarına giden Başkan Arslan ve Turgut Koçak, öğrencilere kendi elleri ile ayakkabı giydirdiler.

Yapılan yardımın çok önemli ve güzel olduğunu vurgulayan Başkan Arslan, bunun örnek olmasını istedi. Ağrı il merkezi ve köylerinde ayakkabı ihtiyacı olan öğrencilere bu yardımların ulaştırılacağını ifade eden Arslan "Hayırsever işadamı sevgili arkadaşım Hüseyin Arslan'a ve ailesine Ağrı'ya gönderdikleri yardımlardan dolayı minnettarız. Bu yardımların devam edeceğini biliyorum. Bizler de aracı olarak zenginden fakire bu yardımları ulaştırmaya devam edeceğiz" dedi.

HAYIRSEVER İŞ ADAMINDAN ÖĞRENCİLERE BİN ÇİFT AYAKKABI
HAYIRSEVER İŞ ADAMINDAN ÖĞRENCİLERE BİN ÇİFT AYAKKABI
İHA
Yayın Tarihi : 27 Nisan 2010 Salı 15:16:02
Güncelleme :27 Nisan 2010 Salı 15:41:34


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?