2
Mayıs
2024
Perşembe
AĞRI

Kösedağ oyları topladı

KÖSEDAĞ GÜVEN TAZELEDİ

Ağrı Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Olağanüstü Genel Kurulu yapıldı.

Özel bir cafede gerçekleşen kurulda 63 delegeden 38'i katıldı. Seçimlere tek aday olarak giren Başkan Erkan Kösedağ, kullanılan 33 oyun tamamını alarak yeniden başkanlığa seçildi. 4 yıl önce kurulan ASKF'nin her geçen gün biraz daha büyüdüğünü belirten Erkan Kösedağ, amatör spora katkı sumak için çalışmaya devam edeceklerini söyledi.

Son günlerde ASKF hakkında çıkan iddialara cevap veren Kösedağ "Ağrı amatör Spor Kulüpleri Federasyonu 4 yılda amatörün sesi olmuş ve bugün amatör sporlar tartışılır bir duruma gelmiştir. Fakat amatörlerin kaşıkla topladığı bu birikimleri kepçe ile dağıtmak isteyen bir takım kişiler 2 aydır amatör futbolu bir kaosa sürüklemeye çalışmışlardır. Bu kongre ortalıkta dolaşan çatlak seslerin kesilmesi ve amatör futbolu daha ileriye götürerek, önümüzdeki engelleri kaldırma konusunda önemlidir" dedi.

Kongreye misafir olarak katılan Ağrı Gençlik Spor İl Müdürü Ayhan Yıldırım ise, "Bizim için önemli olan sizlerle birlikte sporun gelişmesine katkıda bulunabilmektir. Umarım ki bu kongre Ağrı sporu için hayırlara vesile olur" dedi. Yapılan Genel Kurulda Genel Sekreterliğe Mustafa Kaya seçildi.

İHA
Yayın Tarihi : 29 Nisan 2010 Perşembe 14:13:01
Güncelleme :30 Nisan 2010 Cuma 16:55:07


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?