2
Mayıs
2024
Perşembe
AĞRI

Kurtuluş şöleni başladı

AĞRI'DA KURTULUŞ ŞÖLENİ BAŞLADI

Ağrı'nın düşman işgalinden kurtarılışının 92. yıldönümü etkinlikleri çerçevesinde düzenlenen 'Kurtuluş Şöleni' programı start aldı.

Ağrı Belediyesi tarafından bu yıl ilk defa düzenlenen Kurtuluş Şöleni etkinlikleri, amatör spor kulüplerine malzeme dağıtımı ile başladı. Tören öncesi konuşan Ağrı Belediye Başkanı Hasan Arslan, bu yıl alışılmışın dışında bir tören hazırladıklarını söyledi. Halkın katılımı ile bu yıl kurtuluş coşkusunu Ağrı'da daha güzel bir şekilde yaşayacaklarını dile getiren Arslan, "Vatandaşlarımız ile birlikte hazırladığımız etkinlik programını güzel bir şekilde geçirmeyi hedefliyoruz. Tüm halkımızı bu etkinliklere katılmaya davet ediyorum" dedi.

Ağrı'da yaşanan değişime dikkat çeken Ağrı Valisi Mehmet Çetin ise, yapılan bu organizasyonların Ağrı halkını mutlu ettiğini söyledi.

Yapılan konuşmaların ardından sporculara malzemeleri dağıtılırken, program Ağrı Valisi Mehmet Çetin ve Ağrı Belediye Başkanı Hasan Arslan'ın kaptanlığını yaptığı takımlarının futbol müsabakası ile devam etti. Tören kurtuluş pastasının kesilmesi ile sona erdi.

Kurtuluş Şöleni, ücretsiz sinema günleri, Haneler Tiyatrosu, dengbejler şöleni, aşıklar şöleni ve konserlerle devam edecek.

AĞRI'DA KURTULUŞ ŞÖLENİ BAŞLADI
AĞRI'DA KURTULUŞ ŞÖLENİ BAŞLADI
İHA
Yayın Tarihi : 6 Nisan 2010 Salı 11:36:02
Güncelleme :6 Nisan 2010 Salı 14:29:11


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?