2
Mayıs
2024
Perşembe
AĞRI

MOBESE'ler Ağrı'yı gözetliyor

(ÖZEL) MOBESELER AĞRI'YI GÖZETLİYOR

Ağrı Emniyet Müdürü Naci Kuru, kentin asayişinde başarı oranını yükseltmek ve vatandaşların daha huzurlu bir ortamda yaşamalarına imkan tanımak amacıyla bir projenin altına imza attı. Emniyet Müdürü Kuru; kentin 22 noktasına yerleştirilen 30 Mobese kamerası sayesinde suç oranlarında yüzde 30 oranında düşüş yaşandığını ifade etti.

İzmir Emniyet Müdürlüğü'nde görev yaptıktan sonra ataması Ağrı'ya yapılan Naci Kuru, hizmetteki başarı grafiğini Ağrı'da da devam ettiriyor. Emniyet Müdürlüğü binası yakınlarında kullanılmayan 300 metrelik boş alanın inşaatının kısa sürede tamamlanmasının ardından bölgeye Mobese kamera sistemi kurduran Emniyet Müdürü Kuru, kentteki suç oranının yüzde 30 oranında azaldığını ifade etti. Özellikle hırsızlık, yankesicilk suçlarında bariz düşüşler yaşandığını kaydeden Ağrı İl Emniyet Müdürü Naci Kuru,

"Bu sistem sayesinde şehrimizde suç olayları azalmaya başladı. Mobese kameraları, hizmetlerimizde bulunmaz bir yardımcı unsur niteliği taşımaktadır. Mobese kamera sisteminde 9 kişiden oluşan bir ekibimiz bulunmaktadır. Özellikle suç kayıtları bulunanlar ile suça yeltenmede bulunacak şahısları caydırıcı nitelik taşımaktadır" dedi.

 

(ÖZEL) MOBESELER AĞRI'YI GÖZETLİYOR
(ÖZEL) MOBESELER AĞRI'YI GÖZETLİYOR
(ÖZEL) MOBESELER AĞRI'YI GÖZETLİYOR

 

İHA
Yayın Tarihi : 21 Nisan 2010 Çarşamba 13:37:02
Güncelleme :21 Nisan 2010 Çarşamba 15:47:07


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
WATANSEVER IP: 85.110.197.xxx Tarih : 24.04.2010 15:00:48

Sayın müdürüm keşke vekilleri izleyebilseydiniz emin olunki o kadar çok adli vakaya şahit olcaktınız ki Sayıgılarımızla