2
Mayıs
2024
Perşembe
AĞRI

Öğrenciler sesleriyle yarıştı

AĞRI'DA GENÇLER ARASI TÜRK HALK MÜZİĞİ SES YARIŞMASI

Ağrı Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından organize edilen 'Gençler Arası Türk Halk Müziği Ses Yarışması' vatandaşlar tarafından yoğun ilgi gördü.

Ağrı Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü'nde düzenlenen gecede 150 öğrenci arasından finale kalan 20 kişi, okudukları birbirinden güzel türkülerle izleyenlere doyumsuz 3 saat yaşattılar. Gece sonunda Güler Talay birinci, Fatma Kaya ikinci, Yunus Emre Kılıç üçüncü oldu. Dereceye giren öğrencilere ödüllerini Ağrı Belediye Başkanı Hasan Arslan, Ağrı Milli Eğitim Müdürü Turgut Koçak ve Ağrı Halk Eğitim Merkezi Müdürü Metin Karakoç verdi. Ağrı Belediye Başkanı Hasan Arslan, bu öğrencilerden 'Belediye Korosu' oluşturacaklarını açıkladı. Oldukça güzel bir yarışma olduğunu ve tüm öğrencileri kutladığını belirten Başkan Arslan, “Bu il birçok sanatçı çıkarmıştır. Bu çocuklarımız fırsat verildiğinde neler yapabileceklerini gösterdiler. Bu çocuklarımıza bizler sahip çıkacağız. Ağrı Belediyesi adı altında oluşturulacak koro ile çocuklarımıza fırsat vermiş olacağız” dedi.

İzleyenler tarafından uzun süre alkışlanan Başkan Arslan, Milli Eğitim Müdürü Turgut Koçak ve diğer davetliler ile birlikte tüm çocuklarla toplu fotoğraf çektirdi.

AĞRI'DA GENÇLER ARASI TÜRK HALK MÜZİĞİ SES YARIŞMASI
AĞRI'DA GENÇLER ARASI TÜRK HALK MÜZİĞİ SES YARIŞMASI
İHA
Yayın Tarihi : 25 Nisan 2010 Pazar 12:14:00
Güncelleme :25 Nisan 2010 Pazar 12:26:53


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?