2
Mayıs
2024
Perşembe
AĞRI

Okul bahçelerini yeşillendirdiler

OKULLARDA FİDAN DİKME KAMPANYASI

Ağrı'nın Hamur İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından başlatılan 'Okul Bahçelerini Ağaçlandırma Kampanyası' çerçevesinde ilçede bulunan okul bahçelerine 500 fidan dikildi.

Hamur ilçe merkezi ve köy okulları bahçelerinde ağaç bulunmaması üzerine harekete geçen Hamur Milli Eğitim Müdürlüğü, temin edilen 500 fidanı okul bahçelerine dikti. Kampanyanın genişleyerek devam edeceğini belirten İlçe Milli Eğitim Müdürü Fırat Kaya, kampanya çerçevesinde tüm okullara ulaşacaklarını söyledi. Çam ve akasya ağaçları diktiklerini ifade eden Kaya, "Okulları güzelleştirmek ve ağaç sevgisini kazandırmak amacıyla başlatılan kampanyaya gelecek yıllarda da devam edilecek. Ancak dikilen fidanların yaz tatilinde korunması gerekiyor. Bu nedenle tatilde öğrencilerin özellikle köy muhtarlarının dikelen ağaçlara önem vermesi gerekiyor" dedi.

OKULLARDA FİDAN DİKME KAMPANYASI
İHA
Yayın Tarihi : 30 Nisan 2010 Cuma 15:25:02
Güncelleme :30 Nisan 2010 Cuma 17:06:56


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
PERVASIZ IP: 78.187.45.xxx Tarih : 30.04.2010 20:24:52

Ağaç ekmek çok güzel ama bunun olağan bir haber olduğunu sanmıyorum bir önceki haberde de belediye bşk ağaç ekti diye haber vardı müdür bey acaba ektiğiniz ağaç kadar başarılı öğrenci yerleştirebildinizmi bir yerlere.......? işte önemli olan haber bu hadi bakalım el cvp