2
Mayıs
2024
Perşembe
AĞRI

Vali Çetin'in gözyaşları...

EMEKLİYE AYRILAN VALİNİN GÖZYAŞLARI

Ağrı Valiliği görevini 2 yıldır yürüten ve ailevi nedenlerden dolayı emekliliğini isteyen Vali Mehmet Çetin, kendisi için verilen veda yemeğinde gözyaşlarını tutamadı.

2008 yılında Ankara İl Özel İdare Genel Sekreterliği'nden Ağrı Valiliği'ne atanan ve kısa sürede halkın sevgisini kazanan Vali Çetin için, Ağrı Belediye Başkanı Hasan Arslan tarafından veda gecesi düzenlendi. Gece boyunca üzüntülü tavırları ile dikkat çeken Vali Çetin, zaman zaman gözyaşlarını tutamadı.

Gecede konuşan Ağrı Belediye Başkanı Hasan Arslan'ın Vali Çetin ile ilgili sözleri salondakileri oldukça duygulandırırken, daha sonra söz alan Vali Çetin ağlamamak için uzun süre mücadele etti. Konuşmakta zorluk çeken Çetin, konuşmasını fazla sürdüremeyerek gözyaşlarına boğuldu. Salonda bulunanlar ise alkış tutarak kendisine destek verdi. Korumalarının getirdiği peçetelerle gözyaşlarını silen Vali Çetin, bir bardak su içerek konuşmasını sürdürdü. Ağrı'yı ve Ağrılıları çok sevdiğini ancak böyle bir tercih

yapmak zorunda kaldığını dile getiren Vali Çetin, "Meslek hayatımı sonlandırdığım ve Ağrı'dan ayrılacağım için oldukça üzüntülüyüm. Ağrı'yı ve Ağrılıları hiçbir zaman unutmayacağız. Sizleri çok sevdim ve her zaman seveceğim. Hepiniz hakkınızı helal edin" dedi.

Salondaki birçok kişinin ağladığı gecede okunan hareketli parçalara hiç kimse eşlik etmedi. Gece sonunda, Ağrı Valisi Mehmet Çetin davetlilerle vedalaştı.

EMEKLİYE AYRILAN VALİNİN GÖZYAŞLARI
EMEKLİYE AYRILAN VALİNİN GÖZYAŞLARI
EMEKLİYE AYRILAN VALİNİN GÖZYAŞLARI
İHA
Yayın Tarihi : 20 Nisan 2010 Salı 10:09:01
Güncelleme :20 Nisan 2010 Salı 12:52:57


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?