18
Mayıs
2024
Cumartesi
DOĞUBEYAZIT - AĞRI
Belediye Sayfaları

Mehmetçik'ten depremzedelere 'taziye' ziyareti...

Ağrı'nın Doğubayazıt İlçesi 1. Mekanize Piyade Tugay Komutanı Tuğgeneral Bülent Dağsalı, bir süre önce deprem felaketi yaşayan Yığınçal Köyü'nü ziyaret ederek hayatını kaybedenlerin ailelerine taziye ziyaretinde bulundu.
Tuğgeneral Bülent Dağsalı ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Cemal Ersü, Yığınçal Köyü'nde deprem felaketinde 3 kişinin hayatını kaybettiği Sökmen Ailesi'ne taziye ziyaretinde bulundu. Daha sonra, aynı köyde 4 kişinin de yaralandığı Bozboğa Ailesi'ni ziyaret eden Tuğgeneral Dağsalı, Türk Silahlı Kuvvetleri'nin (TSK) iyi ve kötü günde daima halkın yanında yer aldığını belirtti. Dağsalı, "Türkiye Cumhuriyeti'nin her ferdi TSK yanında eş değerdedir. Ulus olarak hepimizin başı sağ olsun. Ölenlere Allah'tan rahmet dileriz. Devletimiz büyüktür. Geride kalanlara gereken yardım en kısa sürede yapılacak, yıkılan evlerin yerlerine daha güzel konutlar, kış gelmeden yapılıp, ailelere teslim edilecektir" diye konuştu.
Depremde yaralı olarak kurtarılan Bozboğa Ailesi'nin 4 ferdi, Dr. Üsteğmen Özlem Yıldırım tarafından sağlık kontrolünden geçirilerek, gerekli tedavi ve pansumanları yapıldı. Tuğgeneral Bülent Dağsalı ise ailelere gıda, giyecek, ocak, tüp, fırın ve tencere takımı verdi.
iha-ağrı
Yayın Tarihi : 14 Temmuz 2004 Çarşamba 12:25:53
Güncelleme :14 Temmuz 2004 Çarşamba 14:34:46


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
Shh.Çvş.Ahmet ERCAN IP: 78.178.220.xxx Tarih : 29.09.2008 17:16:47

o depremde ordaydım sans eseri erken saatlerde ekin için kalkan halk fazla can kaybına uğramadı resimdeki özlem üsteğmenime yeni kadın dogum uzmanlığında basarılarımı temmeni ederim reusable ahmet