19
Mayıs
2024
Pazar
HAMUR - AĞRI
Belediye Sayfaları

Hamur Kaymakamı Bakır'dan seçim turu

 Ağrı'nın Hamur İlçe Kaymakamı M. Serdar Bakır, 28 Mart Yerel Seçimleri öncesinde köyleri dolaşarak, seçimin huzurlu bir ortamda geçmesi için vatandaşları bilgilendiriyor.


İlçe Kaymakamı Bakır, İlçe Jandarma Komutanı Osman Aytekin ve İlçe Emniyet Amiri Erhan Alemdar ile birlikte, yerel seçimler öncesi ilçe merkezi ve bağlı köylere düzenlediği ziyaretler sırasında, alınması gereken tedbirler hakkında vatandaşlara açıklamalarda bulunuyor.

 Seçimlerin huzurlu ve demokratik bir ortamda geçmesi için köy muhtarları ve vatandaşlarla görüşen İlçe Kaymakamı Serdar Bakır "Yaptığım araştırmalar doğrultusunda, ilçede daha önceki seçimler genelde olaysız geçtiği bilgisine vardım. Ancak, 28 Mart'ta yapılacak yerel seçimlerde meydana gelebilecek olaylarla ilgili en küçük ihtimali dahi gözönünde bulunduruyoruz. Tedbirlerin alınması konusunda gerekli çalışmalarımızı yaparak, seçimler sonuçlanıncaya kadar, imkanlar ölçüsünde tüm köyleri dolaşacağız. İlgili birimler ile birlikte duyarlı bir şekilde çalışmalarımızı yürütüyoruz" dedi.

AĞRI - İHA
Yayın Tarihi : 24 Mart 2004 Çarşamba 02:17:18
Güncelleme :9 Aralık 2004 Perşembe 14:22:52


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?