17
Mayıs
2024
Cuma
HAMUR - AĞRI
Belediye Sayfaları

Asım Alkan: Önemli hizmetler yapıldı

Hamur İlçe Kaymakam Vekili M. Asım Alkan, Köylere Hizmet Götürme Birliği’nin imkanlar dahilinde önemli hizmetler yaptığını söyledi.

Osman Gazi İlköğretim Okulu toplantı salonunda yapılan Köylere Hizmet Götürme Birliği’nin Yıllık Olağan Genel Kurul toplantısı saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başladı.

Toplantıya Kaymakam Vekili M. Asım’ın yanı sıra, 47 köy muhtarı ve ilçedeki kurum temsilcileri katıldı.

Kurula başkanlık yapan Kaymakam M. Asım Alkan, Köylere Hizmet Götürme Birliği’nin imkanlar dahilinde önemli çalışmalar yaptığını belirtti.

Alkan, "İlçe merkezi ve köylerde bulunan sağlık ocakları, sağlık evleri ile okulların onarımını yapan birlik, bazı köylerde de çeşme ve cami gibi birimlerin onarımı için çimento ve demir yardımında da bulunmuştur. Ayrıca bazı köylerde stabilize yol çalışması da yapılmıştır. Bu çalışmalar önemli hizmetlerdir. Gönül isterdi ki 21. yüzyılda ilçe merkezi ve köylerdeki tüm vatandaşlar Avrupa standartlarına uygun bir yaşam seviyesini yakalasın. Ancak imkanlar bu kadar" dedi.

Toplantıda, daha sonra faaliyet raporu okundu ve 2004 yılı bütçesi ibra edildi. 2005 yılı bütçesi ile ilgili bilgiler verilerek, bütçe 760 milyar lira olarak oy birliği ile kabul edildi.

Hamur
Yayın Tarihi : 16 Aralık 2004 Perşembe 13:35:40


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?