24
Mayıs
2024
Cuma
HAMUR - AĞRI
Belediye Sayfaları

Ergül yeniden Başkan seçildi

Ağrı’nın Hamur İlçe Kızılay Şube Başkanlığı’na, Cemil Ergül yeniden seçildi. Hamur İlçe Kızılay Şubesi’nin yılık olağan genel kurul toplantısı, Osman Gazi İlköğretim Okulu’nun toplantı salonunda, 52 üyenin katılımıyla yapıldı.

Faaliyet raporunu okuyan Başkan Cemil Ergül, Doğubayazıt İlçesi’nde meydana gelen depremde, tüm sivil toplum örgütlerinden önce gittiklerini ve depolarında mevcut olan sağlık malzemesi ile gıda maddelerini götürdüklerini söyledi.

Ergül, geçen Ramazan Ayı’nda ise Kızılay Genel Merkezi tarafından gönderilen gıda paketlerini ilçe merkezi ve köylerdeki 200 fakir aileye dağıttıklarını ifade etti. 15 yoksul öğrenci için burs sağladıklarını açıklayan Ergül, "Kızılay Genel Merkezi’ne iletişim gideri adı altında gerekli parayı gönderdik. Asya Kıtası’nda meydana gelen felaket için önemli miktarda nakdi yardım toplayarak ilgili hesap numarasına aktardık. Kızılay Haftası’nda ise ilçedeki okulları ziyaret edilerek öğrencilere konuyla ilgili bilgiler verdik ve okullarda Kızılay köşelerinin oluşturulması için gerekli materyalleri verdik" dedi.

Konuşmaların ardından 2004 yılı harcama bütçesi ile 2006 yılı tahmini bütçesi okunarak ibra edildikten sonra oy kullanmaya geçildi. Seçimlerde 52 üyenin oyunu alan Cemil Ergül yeniden başkan seçildi.

İHA
Yayın Tarihi : 9 Şubat 2005 Çarşamba 12:11:24


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?