22
Mayıs
2024
Çarşamba
HAMUR - AĞRI
Belediye Sayfaları

Hamur'da karla mücadele

Hamur İlçe Kaymakamı Hüseyin Engin Sarıibrahim, ilçelerine bağlı 46 köy ve 50 mezranın bulunduğunu, kapanan köy yollarının yeniden ulaşıma açılması için yoğun bir çalışma yürütüldüğünü söyledi. 

İHA muhabirine yaptığı açıklamada, olumsuz hava şartlarının kapanan köy yollarının açılmasını engellediğini belirten Hüseyin Engin Sarıibrahim, ilçelerinde 1 adet dozer, 1 adet kepçe ve 1 rotatifle yol açma çalışmalarının yürütüldüğünü söyledi. 

Ağrı Köylere Hizmet Götürme Birimi ekiplerince yürütülen çalışmaların zorluklarla devam ettiğiğini ifade eden Sarıibrahim, "Kar kalınlığının 60 santimetre olduğu ilçemizde, 4 grup köy yolu bulunmaktadır. 350 kilometre mesafeyi bulan bu köylerimize ulaşmak için yoğun gayret harcıyoruz. En kısa sürede tüm köy yolarımız ulaşıma açılacaktır" dedi.
İHA
Yayın Tarihi : 3 Şubat 2007 Cumartesi 14:17:37


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
serkan URAK IP: 85.108.3.xxx Tarih : 3.02.2007 18:37:59
ben AĞRI/HAMUR doğumlu serkan URAK olarak şunu söylüyorum hemşehrilerim memleketimizin kıymetini bilin. ve şunu ekliyorum her yeri gezip görün,gezip görünki memleketinizin değerini bilin kar ıyla,soğuyuyla,tipisiyle olsa bile bizim memleket benim için çok önemli ltf değerini bilin....