17
Mayıs
2024
Cuma
HAMUR - AĞRI
Belediye Sayfaları

Hamur'da örnek seçim

28 Mart 2004 yerel seçimlerinin güvenli bir ortamda yapılması, yanlışsız olması, sonuçların doğru ve hızlı bir şekilde ulaştırılması için Hamur İlçe Seçim Kurulu Olağanüstü gayret gösterdi. Bu amaçla 24 Mart 2004'te seçimde görevli tüm personel ve vatandaşlara bilgilendirme semineri yapıldı.

İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Kaya KARAKOÇ tarafından bilgisayar ortamına aktarılıp düzenlenen seçim genelgesi ve tanıtım görüntüleri bilgisayar ortamından video projektör yardımıyla perdeye yansıtılarak görevlilerin tam bilgilenmeleri sağlandı. İlçe Kaymakamı M.Serdar BAKIR, Jandarma Bölük Komutanı ve Emniyet amiri ile Kurum amirlerinin katıldığı bu toplantıda, İlçe Seçim Kurulu Başkanı Hakim Cuma ÖZTÜRK, önemli yerlerde gösteriyi durdurarak görevlilere bilgi verdi. 

Seçim günü de bilgisayar ortamına aktarılan sonuçlar anında basına ve ilgililere duyruldu. Bir iki köyde ufak münakaşalar olduysa da Hamur'daki seçimlerde yaralanma ve ölüm olayları olmadı. Huzurlu, sakin ve başarılı örnek bir seçim geçirdi Hamur. Bundan dolayı İlçe Seçim Kurulu Başkanı Cuma ÖZTÜRK, tüm vatandaşlara ve görevlilere teşekkür etti. Bunun nişanesi olarak da tüm görevlilere Teşekkür Belgesi verdi.

Kaya KARAKOÇ
Yayın Tarihi : 8 Nisan 2004 Perşembe 01:35:11
Güncelleme :9 Aralık 2004 Perşembe 14:21:48


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?