22
Mayıs
2024
Çarşamba
HAMUR - AĞRI
Belediye Sayfaları

Kız kardeşlerden teşekkür ziyareti

Hamur İlçesi'nde kaymakamlık görevine vekaleten bakan Eleşkirt İlçesi Kaymakamı Mehmet Sülün, Erzurum'un Karayazı İlçesi'nde görev yaptığı sırada okula kazandırdığı ve eğitimlerini Hamur'da devam ettiren 2 kız çocuğunu makamında kabul etti. 

'Haydi Kızlar Okula Kampanyası' çerçevesinde Karayazı İlçesi'nin Kösehasan Köyü'nde okula kazandırılan kız kardeşler, Devlet Yatılılık ve Bursluluk Sınavı'nı kazandıktan sonra Hamur Lisesi'nde yatılı olarak eğitim öğretimlerini sürdürüyorlar. 

Lise son sınıf öğrencileri olan Şermin ve Şirvan Gündüz isimli kardeşlerle sohbet eden Kaymakam Mehmet Sülün, sağlanan başarının kendisini mutlu ettiğini söyledi. Kız çocuklarının okula kazandırılması için büyük gayret gösterdiklerini belirten Sülün, "Bu 2 kız çocuğu da yapılan çalışmalarımız sonucunda okula kazandırılmıştır. İnanıyorum ki bu kızlarımız okullarını bitirerek önümüzdeki yıllarda önümüze daha iyi görevlerde çıkacaklardır" dedi. 

Kaymakam Mehmet Sülün sayesinde eğitimlerine devam ettikleri için oldukça mutlu olduklarını belirten Şirvan ve Şermin kardeşler ise, okula kazandırılan tüm çocuklar adına Kaymakam Sülün'e teşekkür etti.
İHA
Yayın Tarihi : 16 Ocak 2007 Salı 18:43:23


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
AHMET NAİM CENGİZOĞLU IP: 88.227.37.xxx Tarih : 21.01.2007 16:42:43
sayın kaymakamım hamura hosgeldiniz ayrıca böyle bir konu ile gündeme gelmenize sevindik.Tüm hamurlular adına tesekkür eder daha ii yerlerde olmanız dileğiyle. arkadaslarında sizin desteğinizle ilerlemesini temenni ediyorum ve tüm öğretmenlerimize tesekkür ediyorum