20
Mayıs
2024
Pazertesi
HAMUR - AĞRI
Belediye Sayfaları

Okul temeli törenle atıldı

Ağrı'nın Hamur ilçesinde bir iş adamı tarafından yaptırılacak olan okulun temeli düzenlenen törenle atıldı. 

Aşağı Karabal köyünde yapılan temel atma törenine, Ağrı Valisi Mehmet Çetin, Milli Eğitim Müdürü Turgut Koçak, Hamur Kaymakam Vekili Mustafa Koç , Hamur Jandarma Komutanı Yüzbaşı Ali Öksüz, iş adamı Halis Özdemir, kamu kurum amirleri ve çok sayıda vatandaş katıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayan törende bir konuşma yapan iş adamı Halis Özdemir, 23 yıl önce İstanbul'a gitmek üzere ayrıldığı köyüne okul yaptırmanın gururu içerisinde olduğunu söyledi. 

Yapılacak okul için iş adamı Halis Özdemir'e teşekkür eden Vali Mehmet Çetin ise, Ağrılı hayırsever iş adamlarının okul yapım konusundaki duyarlıklarından son derece memnun kaldığını belirtti. 

Törende bulunan iş adamı Özdemir'in babasına da teşekkür eden Vali Çetin "Böyle bir evlat yetiştirdiğiniz için size teşekkür ediyorum" dedi. 

Konuşmaların ardından iş adamı Özdemir ve Vali Çetin tarafından temele ilk harç döküldü. Tören katılımcılara yapılan yemek ikramının ardından sona erdi.

iha
Yayın Tarihi : 18 Ekim 2008 Cumartesi 12:31:37


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
ADSIZ IP: 88.227.37.xxx Tarih : 18.10.2008 16:37:59

Böyle iş adamlarının eli öpülür.Dileğimiz tüm iş adamlarının böyle duyarllık göstermeleri.Her iş adamı kendi memleketi için bu tür çabalar gösterirse her yönden ülkemiz için çok büyük katkılar sağlanmış olur.Teşekkürler Halis ÖZDEMİR.