22
Mayıs
2024
Çarşamba
GÜNCEL

"Toplum Merkezi" açıldı

Ardahan Valiliği İl Sosyal Hizmetler Müdürlüğü Toplum Merkezi, Sosyal Hizmetler ve Çocuk Esirgeme Genel Müdürü İsmail Barış tarafından hizmete açıldı.

Ardahan İl Sosyal Hizmetler Müdürlüğü bünyesinde kurulan çok amaçlı toplum merkezi, bugün düzenlenen bir programla hizmete açıldı. Programda konuşan Sosyal Hizmetler ve Çocuk Esirgeme Genel Müdürü İsmail Barış, "Böyle toplum merkezleri sayesinde birçok alanda hizmetler devam ediyor. Özellikle kadınlarımız bu gibi merkezlerle kendine güven duyuyor. Kadınlarımızın sosyalleşmesine katkı sağlamak, çağdaşlaşmak ve milli değerlerimize sahip çıkmak açısından büyük önem taşıyor. Her alanda, her kesime hitap eden bu merkezlerin varlığını sürdürmesi için gereken destek verilecektir. Bizim halkımız kendine önder bulduğu an yapmayacağı şey yoktur. Bu ülkeyi çağdaş medeniyet seviyesine ulaştırmamız lazım. Belki bir Mustafa Kemal'e ihtiyaç yok, ama Hasan Ali Yücel'lere ihtiyacımız var. Biz adam yetiştirmeliyiz" dedi.

Ardahan Valisi Murat Yıldırım ise, "Bu tür faaliyetlerin olması ülkemizde ihtiyaçtır. Bu gibi yerler ülkemizdeki sahipsizlere bir yuvadır. Bu tür yerler kimsesizlerin yeridir. Burada vatandaş, devletin varlığını hissetmesi anlamında çok önemlidir" diye konuştu.

.
Yayın Tarihi : 28 Şubat 2006 Salı 16:47:10


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?