18
Mayıs
2024
Cumartesi
GÜNCEL

Asılsız ihbarlar çileden çıkardı

Ardahan'da, kuş gribi için kurulan kriz merkezleri ve 112 acil telefonları asılsız ihbarlar nedeni ile sıkıntılı durumlar yaşamaya başladı.

Ardahan merkeze bağlı Bağdeşen köyünden gelen kuş giribi ihbarını değerlendirmek için bölgeye giden Tarım İl Müdürlüğü yetkilileri ve acil servis elemanları, yapılan ihbarın asılsız olduğunu gördü.

Köy Hizmetleri Müdürü Fehmi Türkan yapılan ihbar sonucu bölgeye bir de iş makinesi gönderdiklerini, yolun kapanması ihtimalini göze alarak böyle bir tedbirin alındığını, ama buna rağmen köyden hiç kimsenin yapılan bu ihbara sahip çıkmadığını söyledi.

Köy camiisinden anons yapıldığı halde köyden ihbar hakkında kimseden ses çıkmaması, bölgeye giden ilgilileri çileden çıkardı. Vatandaşların bu konuyu da alaya almasına anlam veremediklerini dile getiren yetkililer, bu konuda biraz daha hassasiyet beklediklerini söyledi.


.
Yayın Tarihi : 8 Ocak 2006 Pazar 13:49:49


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
hüseyin soyma IP: 85.101.7.xxx Tarih : 29.01.2006 15:20:41
bu bir medya abartması dır şahsen ben bagdeşen köylüsü olarak kabul etmiyorum bu telefonun bizim köyden çıkmadıgı açık ca göz önündedir çevre ili hanak bizi çekememektedir bunuda göz önünde bulundurun. bir kar yagışındada hasta var diye ihbar etmişlerdi ama yine bunu bagdeşenin üzerine atmışlardır bunlar açıklamak benim vazifemdir. vatandaşlık gö revimizdir