18
Mayıs
2024
Cumartesi
GÜNCEL

THK'dan anlamlı yardım

Türk Hava Kurumu (THK) Posof İlçesi Şubesi tarafından Posof Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı'na 3 bin 775 YTL bağış yapıldı.

THK Posof Şube Başkanı Fikret Demirci, kurban derilerinden elde ettikleri paranın yüzde 50'si olan 3 bin 775 YTL'lik çeki Posof Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı adına Kaymakam Yıldıray Malgaç'a makamında teslim etti. Şube Başkanı Fikret Demirci, "Posof halkı her zaman devletinin ve milletinin zor gününde yanında olarak, yeri geldiğinde zor günlerinde gözünü kırpmadan tarlasını sürdüğü öküzünü bile bağışlamıştır. Duyarlı Posof halkı adına bu çeki size teslim ediyorum. Kurban derilerinin toplanmasında emeği gecen ve bayramlarında bile THK için vakitlerini harcayan başta köy muhtarlarımıza sonsuz teşekkürlerimizi sunuyorum" dedi.

Posof Kaymakamı Yıldıray Malgaç ise, bu anlamlı yardım karşısında THK'ya teşekkür ederek, "Burada görev yaptığım süre içerisinde gördüm ki, Posof halkı her zaman devletine, milletine sahip çıkarak darda kalan yurttaşlarımıza elinden geldiği ölçüde yardımını esirgememiştir. Söz konusu yardım olduğunda nüfusunun 3 katı, 5 katı olan il ve ilçelerden daha fazla parasal yardımı yapmıştır. Posof halkına bu duyarlı davranışından dolayı kutluyor ve teşekkürlerimi sunuyorum" diye konuştu.

.
Yayın Tarihi : 13 Mart 2006 Pazartesi 12:40:02


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?