19
Mayıs
2024
Pazar
ÇILDIR - ARDAHAN

Baykal Aşıkşenlik Festivali'ne katıldı

CHP Genel Başkanı Deniz Baykal, "Büyük bir değişimin arifesindeyiz. Arife olur, bayram sonra gelir. Türkiye'nin ufku açıktır" dedi.

Kars'ın Arpaçay ve Susuz ilçelerinde CHP'li belediyeleri ziyaret ettikten sonra Ardahan'a gelen CHP lideri Baykal, Çıldır Belediyesi'ni ziyaretin ardından Aşıkşenlik beldesinde düzenlenen festivale katıldı.

Festivalde konuşan Baykal, CHP'li belediyelerin varlıkta ve yoklukta, iyi günde ve kötü günde beraber çalışacaklarını ve dayanışma içinde olacaklarını belirtti. Vatandaşlardan birliğe ve beraberliğe sahip çıkmalarını isteyen Baykal, "Sıkıntıları biliyoruz. Ancak bunların aşılacağına inanıyoruz. Bir büyük değişimin arifesindeyiz. Arife olur, bayram sonra gelir. Şimdi arifedeyiz. Arifede bir telaş yaşanır. Bayramda her şey yerine oturur. Siz merak etmeyin. Biliyorum çatışanlar, tuzak kuranlar var. Bunları görüyoruz ama gelip geçecek. Hepsi geçecek. Güzel günleri göreceğiz. Türkiye'nin ufku açıktır ve sıkıntıların aşılacağına inanıyorum. Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Atatürk'e, Atatürk ilkelerine ve demokrasiye sahip çıkmalısınız. CHP'nin ilkeleri doğrultusunda yolumuza kararlılıkla devam edeceğiz.
Sizlere de CHP'ye verdiğiniz destek için teşekkür ediyorum" dedi.

Aşıkların atışmasını izleyen Baykal, daha sonra festival kapsamındaki programları takip etti.
 

iha
Yayın Tarihi : 5 Temmuz 2009 Pazar 00:58:13


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
dnz75 IP: 85.101.46.xxx Tarih : 6.02.2010 14:18:41

ben de oradaydım müthiş bir izdiham vardı DİĞERLERİ GİBİ BAYKAL OY ALDIĞI YERLERİ UNUTMUYOR........