18
Mayıs
2024
Cumartesi
GÖLE - ARDAHAN

Göle Belediyespor hızlı geliyor

GÖLE BELEDİYESPOR’DA HEDEF ŞAMPİYONLUK

Ardahan Amatör Lig takımlarından Göle Belediyespor Başkanı Çayan Çapan, transfer sezonunda Ardahan Üniversitesi’nden 4 futbolcu ile anlaştıklarını kaydetti.

Başkan Çapan Göle Belediyespor olarak 2010-2011sezonu için, hazırlıkların tamamlandığını belirterek, “Yönetim Kurulu olarak takımızdaki boşlukları doldurmaya çalıştık. Bunun dışında büyük bir ölçüde takımımızın kadrosu belli oldu. Bu yıl Ardahan Amatör Liginde şampiyon olarak, 3.Lig için ilçemizi terfi maçlarında en güzel şekilde temsil edeceğiz. Bizim buradaki amacımız, sporu gençlerimize sevdirmek ve öncelikle Göle ilçesi halkının beklentisi olan, Göle Belediyespor takımını iyi bir yerde görmelerini temin edecek sonuçlar almaktır. Bu amaçla, gerek kulüp olarak, gerek oyuncularımızın ihtiyaçlarına yönelik, her türlü alt yapı çalışmalarını sürdürüyoruz. Ben katkılarından dolayı Tüm Yönetim Kurulu üyelerimize, hocalarımıza, kulübümüzün oyuncularına ve takımımıza maddi veya manevi destekte bulunan tüm hemşerilerime teşekkür ediyorum” dedi.

Göle Belediyespor yöneticileri daha sonra futbolcularıyla bir araya gelerek, Huzur Lokantasında verilen akşam yemeğinin ardından, Göle Belediyespor binasında bir toplantı gerçekleştirdi.

Futbolcuların sorunlarını dinleyen yöneticiler, yeni sezon öncesi antrenman günlerini ve saatlerini belirledi.

İHA
Yayın Tarihi : 14 Ekim 2010 Perşembe 16:03:49
Güncelleme :14 Ekim 2010 Perşembe 16:06:29


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?