26
Mayıs
2024
Pazar
ADAKLI - BİNGÖL

Spor salonu müjdesi

ADAKLI'DA ÖĞRETMEN EVİ VE ÇOK AMAÇLI SPOR SALONU PROJESİ

Bingöl'ün Adaklı İlçe Kaymakamı Murat Kahraman vatandaş odaklı hizmet yaptıklarını belirterek, kanun ve mevzuat çerçevesinde ilçedeki bütün sorunları çözeceklerini söyledi.

İlçeye atandıktan sonra eksiklikleri tespit eden Kaymakam Murat Kahraman, öncelik sırasına göre hizmet atağı başlattı.

İlk olarak ilçedeki eğitim sorununa eğilen Kaymakam Murat Kahraman, yaptıkları iyileştirmelerle ciddi bir mesafe kat ettiklerini söyledi. Eğitimin ardından ilçede en büyük sorunun konaklama yeri ile öğrencilerin spor yapabilecek bir salonun olmaması üzerine harekete geçen Kaymakam Murat Kahraman, bu sıkıntıları gidermek üzere çalışma başlattı.

Vatandaşların rahatı için gerekli her türlü girişimde bulunacaklarını belirten Kaymakam Kahraman, kanun ve mevzuata uygun her sorunu çözeceklerini söyledi.

Kaymakam Kahraman, "İlçemizde şuan en büyük sorunların başında konaklama yeri ile öğrencilerimizin spor yapabilecekleri bir salonun olmamasıdır. Öğrencilerin kullanabileceği bir spor salonu yok. Bununla birlikte dışarıdan ilçemize gelecek olan misafir ve kamu personelinin kalacağı bir yer yok. Bu sorunları çözmek için ilçemize öğretmen evi ile çok amaçlı bir spor salonu yapmayı düşünüyoruz. Yaptığımız araştırmalar sonucunda İlçe Jandarma Komutanlığı karşısında bulunan 6 dönümlük boş bir mera tespit edildi. Burayı Mera Tahsis Komisyonu'na gönderilerek Milli Eğitim Müdürlüğü'ne tahsis edilmesini talep ettik. Arsa sorunu çözüldükten sonra bu iki projemizi gerçekleştirmek için girişimlerde bulunacağız" dedi.

Kaymakam Murat Kahraman, bu iki projenin tamamlanmasının ardından ilçede konaklama ve öğrencilerin spor yapabilecekleri alan sorunu kalmayacağını belirtti. Bunların haricinde normal çalışmaların aksatılmadan devam ettiğini belirten Kaymakam Murat Kahraman, vatandaşların karşılaştığı her sorunu çözmek konusunda yoğun çaba sarf ettiklerini söyledi. Kahraman, "İlçemiz ve köylerimizde yaşanılan bütün sorunları en kısa sürede çözmek için çalışmalarımız devam ediyor. Köylerde yol, içme suyu, altyapı gibi çalışmalar sürüyor. Bize intikal eden sorunlar mevzuata ve kanuna aykırılık teşkil etmiyorsa hemen gereğini yapıyoruz. Vatandaşlarımızın her sorununa koşuyoruz. Ancak bu konuda tek kriterimiz sorunun kanun ve mevzuata aykırı olmamasıdır. Kanun çerçevesinde yapılması gereken her hizmeti aksatmadan yapıyoruz" şeklinde konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 23 Ekim 2009 Cuma 15:48:04
Güncelleme :23 Ekim 2009 Cuma 15:54:23


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?