18
Mayıs
2024
Cumartesi
GENÇ - BİNGÖL

Ailesi için iş istedi

KALP AMELİYATLI VATANDAŞ İŞ İSTİYOR

Bingöl'ün Genç ilçesinde ikamet eden ve 2 yıl önce geçirdiği kalp ameliyatı sonucu işini kaybeden vatandaş, ailesini geçindirmek için çalışabileceği bir iş istiyor.

İki yıl önce çalıştığı işini geçirdiği kalp ameliyatı sonrasında kaybettiğini söyleyen 33 yaşındaki Mehmet Gönen, ameliyat sonrasında iş bulamadığını ve mağdur olduğunu söyledi.

Evli ve iki çocuk babası olduğunu belirten Gönen, kirada oturduğunu ve çocuklarına bakamaz durumda olduğunu belirtti. Gönen, "Bundan iki yıl öncesinde çalıştığım iş yerinde ani baş dönmesinden dolayı baygınlık geçirdim, hastaneye kaldırıldığımda kalp kapakçıklarımın değişmesi gerektiği teşhisi konuldu. Ben de akrabalarımın desteği ile Ankara'da ameliyat oldum ve o günden beri ağır iş yapamamaktayım. Herhangi bir maddi gelirim bulunmamakta ve kiramı veremediğim gibi çocuklarımın ihtiyaçlarını da karşılayamamaktayım. Tek istediğim çocuklarımın ihtiyaçlarını karşılayabileceğim bir işimin olmasıdır. Yetkililerden bu konuda bana yardımcı olmalarını istiyorum'' dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 26 Temmuz 2010 Pazartesi 18:28:24


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?