24
Mayıs
2024
Cuma
GENÇ - BİNGÖL

Cami cemaatine seminer

CAMİ CEMAATİNE UYUŞTURUCU SEMİNERİ VERİLDİ

Bingöl'ün Genç ilçesinde teravih namazının ardından cami cemaatine uyuşturucu madde ve bağımlılığın zararları anlatıldı.

Genç Kaymakamlığı, Genç İlçe Müftülüğü ve Bingöl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube Müdürlüğü tarafından müşterek olarak düzenlenen seminer Genç Kültür Mahalle Camii'nde yapıldı. Gençleri madde bağımlılığından uzak tutmak ve spora yönlendirmek amacıyla düzenlenen seminer Emniyet Müdürlüğü KOM Şube Müdürü Zafer Ercan tarafından verildi. Ercan, teravih namazının ardından cami cemaatine madde bağımlılığının zararlarını detaylı olarak anlattı. Camide kurulan sistem ile hazırlanan slayt gösteriler eşliğinde sunumlar yapıldı. Teravih namazına katılan bayanlar da kendilerine ayrılan yerde slayt sunumu ilgiyle takip etti. Hazırlanan sunumda, bağımlı hale gelen insanların suç işlemeye yönelebileceği ve bağımlı insanların, hırsızlık, gasp, kapkaç, gibi olaylara da bulaşabileceği durumlar üzerine vurgu yapıldı.

Genç Kaymakamlığı ve ilçe müftülüğünün ilerleyen günlerde diğer camilerde de bu etkinliklerini sürdürecekleri belirtildi.

İHA
Yayın Tarihi : 6 Eylül 2010 Pazartesi 12:06:54


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
mustafa dakgın IP: 88.228.9.xxx Tarih : 7.09.2010 02:18:16

eger gercekten uyusturucu kotu dıyorlarsa ozellıkle emnıyet amıra bunu soyluyorsa once kendı pokıslerıne '' ıs bılırlıkcı'' demesi  gerekıyor genç halkı tarafınca bu bılınıyor polıs ''o'' kısılerle ortak ıs yapıyor yapıyor