25
Mayıs
2024
Cumartesi
GENÇ - BİNGÖL

Kaymakam ev ev geziyor

KAYMAKAM KÖYLERDE İFTARINI AÇIYOR

Bingöl'ün Genç İlçe Kaymakamlığı görevine atanan Serkan Şeker, Ramazan ayı boyunca her gün farklı bir köye misafir olup fakir vatandaşlarla birlikte iftarını açıyor.

İçişleri Bakanlığı tarafından Bingöl'ün Genç İlçe Kaymakamlığı'na atanan Serkan Şeker tarafından Ramazan ayı dolayısıyla başlatılan fakir vatandaşların sofrasında iftar açma geleneği sürüyor.

Farklı farklı köylere giderek vatandaşların kapısını çalıp iftarını yer sofralarında açan Kaymakam Serkan Şeker, dünkü ziyaretini Doğancık köyü Tepecik mezrasına yaptı. İlçe Müftüsü Naim Döner ile birlikte Tepecik mezrasına giden Kaymakam Serkan Şeker, yaşlı annesi ve çocukları ile birlikte yaşayan bir vatandaşın evine misafir oldu. Aile fertleri ile birlikte iftarını açan Kaymakam Şeker, aileye maddi destekte bulundu.

Ramazan ayı boyunca sürekli olarak ilçe merkezi ve köylerde bulunan fakir ve yardıma muhtaç ailelerin evlerini ziyaret edip, vatandaşlarla birlikte iftarını açan ve ailelere maddi destek veren Kaymakam Serkan Şeker'in bu davranışı ise ilçede büyük taktir topladı. Vatandaşlar, kaymakamın kendilerinden biri gibi hareket ettiğini ve buna da çok sevindiklerini söyledi.

Vatandaşlar, "İlçemize ilk defa böyle bir kaymakam atanıyor. Rast gele gittiği köylerde fakir sofralarına oturup vatandaşlarla birlikte iftar açıyor. Kaymakamı sofralarımızda görmek bizim için büyük şereftir. Bugün kadar hiç böyle bir şey yaşamadık. Böyle bir kaymakamımız olduğu için çok mutluyuz" ifadelerini kullandı.

KAYMAKAM KÖYLERDE İFTARINI AÇIYOR
İHA
Yayın Tarihi : 31 Ağustos 2010 Salı 14:57:45


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?