22
Mayıs
2024
Çarşamba
GENÇ - BİNGÖL

Kömür taşıyan kamyon devrildi

Bingöl'ün Genç ilçesinde, yardım kömürü taşıyan bir kamyon virajı alamayarak devrildi.

Edinilen bilgiye göre, Diyarbakır istikametinden gelmekte olan Salih Ayaş yönetimdeki 73 AF 983 plakalı kömür yüklü kamyon, Genç ilçe merkezi yakınlarındaki Küpar mevkiinde virajı alamayarak devrildi.

20 ton kömürü taşıyan kamyonun sürücüsü Ayaş yoldan geçen vatandaşlar tarafından araçtan çıkarılarak Genç Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Burada yapılan tedavide kol ve bacaklarında kırıklar oluştuğu tespit edilen sürücü Ayaş'ın Bingöl Devlet Hastanesi'ne sevk edilerek tedavi altına alındığı öğrenildi.

Solhan ilçesi Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı'na (SYDV) teslim edilmek üzere yüklenen kömürle Şırnak'tan yola çıkan kamyonun devrilmesi yüzünden kısa süreliğine trafiğe kapatılan Bingöl- Diyarbakır karayolu, yola savrulan kömür torbalarının belediye işçileri tarafından toplanmasının ardından tekrar açıldı. Kaza ile ilgili soruşturma başlatıldığı belirtildi.

iha
Yayın Tarihi : 21 Eylül 2007 Cuma 17:50:59


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
enes demir IP: 212.175.112.xxx Tarih : 28.11.2007 10:41:49

insanların bu tür kazalar bingölün genç ilçesinde çok olur insanların malarına ve kendilerinede zarar veriyorlar bu tür kazaları ilçemizden önlemek için başbakanımızda yardım istiyoruz