18
Mayıs
2024
Cumartesi
GENÇ - BİNGÖL

Köylerdeki çalışmalara inceleme

KAYMAKAM ŞEKER KÖYLERDE YAPILAN ÇALIŞMALARI İNCELEDİ

Bingöl'ün Genç İlçe Kaymakamı Serkan Şeker, köyleri ziyaret edip KÖYDES kapsamında yapılan çalışmaları inceledi.

Ziyaretler kapsamında Servi beldesine bağlı Molla İbrahim, Üçgül, Harmancık ve Yatansöğüt köylerini ziyaret eden Kaymakam Serkan Şeker, KÖYDES kapsamında yapılan içme suyu ve menfez işlerini yerinde inceledi.

Köylerde vatandaşlarla sohbet eden Kaymakam Şeker, köy çocuklarına hediyeler verdi. Köylülerden yapılan işlere sahip çıkmalarını isteyen Kaymakam Şeker, vatandaşların memnun olmadıkları işleri kendilerine bildirmelerini istedi. Kaymakam Şeker'i köylerinde gören köylüler, çalışmaların yerinde incelenmesinden dolayı mutlu olduklarını söyledi. Köylüler, "Devletin kaymakamının bizlerin ayağına kadar gelmesi ve sorunlarımızı dinlemesi bizleri mutlu etti" ifadelerini kullandı.

Kaymakam Serkan Şeker ise, köylüye en iyi hizmeti vermek için tüm imkanları seferber ettiklerini söyledi. Şeker, "Köylülerimiz başımızın tacıdır. Köylülerimizin sorunları, bizlerin en önemli sorunlarının başında gelmektedir. Bunun için program dahilinde yaptığımız köy gezilerinde hem vatandaşlarla konuşuyorum hem de sorunlarını bizzat kendim yerinde inceliyorum. Tüm köylerimizde yaşanan sorunlar hemen hemen aynı. Bu sorunları yapacağımız çalışmalarla bitirmeye çalışacağız" dedi.

Daha sonra Servi Yatılı İlköğretim Bölge Okulu'nu (YİBO) da ziyaret eden Kaymakam Şeker, okul idarecilerinden bilgi aldı.

KAYMAKAM ŞEKER KÖYLERDE YAPILAN ÇALIŞMALARI İNCELEDİ
İHA
Yayın Tarihi : 6 Ekim 2010 Çarşamba 15:20:04
Güncelleme :6 Ekim 2010 Çarşamba 17:59:20


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?