22
Mayıs
2024
Çarşamba
GENÇ - BİNGÖL

Maaşını almaya gitti, ölü çıktı

Genç ilçesinde özürlü maaşını almak için bankaya giden bir vatandaş, kayıtlarda ölü olduğunu öğrendi.

İlçe merkezinde ikamet eden Ahmet Deyapoğlu (45) adlı özürlü vatandaş, 12 yıldan beri maaşını aldığı banka şubesine bu ayki maaşını almaya gittiğinde görevlilerce kendisine 'ölü' olduğu söylendi.

Olayın şokunu üzerinden atamayan Deyapoğlu, İlçe Nüfus Müdürlüğü'ne giderek nüfus kayıt örneğini istedi. Nüfus kayıtlarında yaşadığını gösteren belge ile tekrar banka şubesine giden vatandaş tüm çabalarına rağmen maaşını alamadı.

Evli ve iki çocuk babası olan Deyapoğlu, "1995 yılından beri aralıksız olarak banka şubesinden özürlü maaşımı alıyordum. Bu ayki maaşımı almak için aynı banka şubesine gittim. Oradaki görevli memurlar maaşımı ödemek için işlem yaparken 'Bizim kayıtlarda ölü görünüyorsunuz, bu durumda size ödeme yapamayız' dedi.

Ben de 12 yıldan beri bu bankadan maaşımı aldığımı ve sağ olduğumu anlatmaya çalıştım. Tüm ısrarlarıma ve beni tanımalarına rağmen maaşımı ödemediler" diyerek yapılan yanlışlığın düzeltilmesini istedi.

İHA
Yayın Tarihi : 4 Aralık 2007 Salı 16:17:38


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
mesut IP: 78.160.155.xxx Tarih : 12.04.2008 12:22:53

slm ben Bingöl-Genç'ten mesut erzincan üni. Türkçe Böl.okumaktayım.Ahmet Deyapoğlu arkadaşım Enes'in babasıdır ve kendisi talihsiz olayla karşı karşiya kalmıştır.kendisi şu an sağdır, yaşiyor. Enes'in bu durumda olmasına da üzüldüm.