19
Mayıs
2024
Pazar
GENÇ - BİNGÖL

Servi'de altyapı çalışmaları

Genç ilçesine bağlı Servi Belde Belediye Başkanı Mehmet Ali Uzun, başlattıkları çalışmaların tamamlanması halinde beldede 100 yıl boyunca su sorununun yaşanmayacağını söyledi.

Belediye Başkanı Mehmet Ali Uzun, beldede yaşanan su sıkıntısı için bir proje hazırlayıp İller Bankası'na sunduklarını belirtti. İller Bankası'nın projeyi onaylaması ile birlikte çalışmalara başladıklarını söyleyen Uzun "Yatansöğüt bölgesinden getirdiğimiz su ile beldenin sorununu çözeceğiz. 400 bin YTL'ye mal olacak bu çalışma sonucu beldemizde 100 yıl boyunca su sorunu yaşanmayacaktır" dedi.

Yaptıkları icraatlar hakkında da bilgeler veren Belediye Başkanı Mehmet Ali Uzun, göreve başladıkları zaman adeta bir enkaz yığınını devraldıklarını söyledi.

Uzun "Devraldığımız enkaz yığınını mesai arkadaşlarımızla birlikte yaşanılabilir bir hale getirdik. Tüm mahallelerimizin alt yapı sorunlarını bitirerek çözüme kavuşturduk. Su çalışmasının bitmesinin ardından mahalle yollarına parke taşı döşeyeceğiz. Amacamız beldemize bir ilçe görünümü kavuşturmaktır: Ayrıca çalışmalarımız esnasında bize her türnlü desteği veren belde halkımıza da sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum" dedi.

.
Yayın Tarihi : 30 Mayıs 2008 Cuma 18:49:37


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?