20
Mayıs
2024
Pazertesi
YEDİSU - BİNGÖL

Başkan adayı kalp krizi sonucu vefat etti

Adalet ve Kalkınma Partisi’nden (AK Parti) Bingöl’ün Yedisu İlçesi Belediye Başkanlığı’na aday adayı olan Kemal Kırtay, geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti.

AK Parti’den Yedisu Belediye Başkanlığı’na aday adayı olan Kemal Kırtay önceki gün saat 01.30’da evinde geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti. Evli ve 4 çocuk babası olan Kırtay, AK Parti İl Genel Meclis üyeliği görevini de yürütüyordu. 1956 yılında Bingöl’ün Kiğı İlçesi’nde doğan Kırtay’ın ani ölümü ilçede ve AK Parti’de büyük üzüntüye neden oldu.

Kırtay’ın ölüm haberini alan AK Parti Bingöl milletvekilleri Feyzi Berdibek, Mahfuz Güler ve Abdurrahim Anık ile AK Parti İl Başkanı Yusuf Coşkun ilçeye giderek cenaze törenine katıldılar. Kırtay’ın ölümü ile ilgili olarak AK Parti Bingöl İl Başkanı Coşkun yaptığı açıklamada, "Kırtay’ın ölüm haberi bizleri derin üzüntüye boğmuştur. Kırtay Yedisu İlçe Belediye Başkanlığı için resmi olarak partimize müracaatta bulunmuştu. Dün cenaze törenine milletvekillerimiz ve çok sayıda partili ile birlikte katıldık" dedi.

.
Yayın Tarihi : 6 Şubat 2004 Cuma 10:54:57
Güncelleme :30 Ekim 2005 Pazar 16:46:30


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?