27
Mayıs
2024
Pazertesi
YEDİSU - BİNGÖL

İki kız kardeşi birden kaçırdı

Bingöl'ün Yedisu ilçesinde ilginç bir kız kaçırma olayı yaşandı.

Yedisu ilçesi Kabayel köyünde çobanlık yapan Pirsultan Yalçın isimli genç, köyde ikamet eden iki kız kardeşi, biri kendisi, diğerini de arkadaşı için kaçırdı.

Çoban Pirsultan Yalçın, S. ve Ö. Yıldız isimli kız kardeşlerle birlikte Tunceli'nin Pülümür ilçesi istikametine kaçmaya başladı. Pülümür ilçesine bağlı Kırdan köyü mevkiinde bulunan tahta köprüden karşıya geçmeye çalışan şahıslardan S. Yıldız suya düşüp akıntıya kapılırken, kaçmaya devam eden çoban Pirsultan Yalçın ve Ö. Yıldız ise jandarma ekipleri tarafından yakalandı. Ablasının suya düştüğünü belirten Ö. Yıldız'ın ifadesi doğrultusunda bölgede arama çalışmaları başlatıldı. Yapılan çalışmalarda S. Yıldız'ın cansız bedeni suya düştüğü yerden yaklaşık 50 metre aşağıda bulunarak otopsi için Trabzon Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.


Gözaltına alınan çoban Pirsultan Yalçın'ın ifadesinde kız kardeşlerden birini kendisi için, diğerini ise arkadaşı için kaçırdığını söylediği belirtildi. Yalçın'ın kendisi için kaçırdığını iddia ettiği S. Yıldız'ı suya düştükten sonra bırakıp kaçması şüpheye neden oldu. Bu şüphe üzerine geniş kapsamlı çalışma başlatıldığı ve olayın iç yüzünün aydınlatılması için çoban Pirsultan Yalçın ve yanındaki Ö. Yıldız'ın gözaltına alındığı belirtildi.

İha
Yayın Tarihi : 25 Mayıs 2009 Pazartesi 14:50:24


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?