25
Mayıs
2024
Cumartesi
YEDİSU - BİNGÖL

Peri Suyu coştu!

YEDİSU'YU SEL VURDU

Bingöl'ün Yedisu ilçesinde etkili olan sağanak yağışların ardından meydana gelen sel hayatı olumsuz yönde etkilerken, coşan Peri Suyu Elmalı Köprüsü'nü yıktı.

Edinilen bilgiye göre ilçede etkisini artırarak devam eden yağmur sonrasında oluşan sel; ev, ahır ve iş yerleri ile birlikte yollarda da tahribata neden oldu. Yağmur suları ile birlikte coşan Peri Suyu, Bingöl-Yedisu karayolu üzerinde bulunan Elmalı Köprüsü'nü kullanılmaz hale getirdi. Yedisu-Bingöl karayolunun 8. kilometresinde bulunan Elmalı Köprüsü'nün bir kısmı çöktü. Güzergahta birçok yerde sel sularının götürdüğü yol nedeniyle Bingöl-Yedisu karayolu ulaşıma kapandı.

Yolun kapanmasının ardından Bingöl ile irtibatı kesilen ilçe halkı, Erzurum'un Çat ilçesi üzerinden il merkezine ulaşım sağlamaya çalışıyor. Yedisu-Bingöl arasında yolcu minibüsü işletmeciliği yapan İsmail Adıbelli, yolun ulaşıma kapanması nedeniyle büyük sıkıntıya girdiklerini belirterek yetkililerden bu soruna acil çözüm getirmelerini istedi.

YEDİSU'YU SEL VURDU
YEDİSU'YU SEL VURDU
YEDİSU'YU SEL VURDU
İHA
Yayın Tarihi : 17 Mart 2010 Çarşamba 15:28:00


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
mahir serhildan IP: 82.136.77.xxx Tarih : 19.03.2010 00:20:51

bu elmali koprusu yeni bu sekil olmuyorki herzamanki hali  elmalilar ne yapacak kopruyu gitsin devlete eseklik etsinler devlet yakinda bir kopru yapar onlara merak etmesinler siz esek oldukca semer vuran cok olacak bunu akliniza iyi not edin ismail  adibelinin bugunmu aklina gelmis zordurumda olduklarinin herzaman zor durumdasiniz 5 litre mazotlan is olmuyor ismail adibeli once safini belirle senin munibusun iki gun calismasada ac kalmasin nasil olsa bir yan gelirin var birakinda halka birileri hizmet etsin devlete yaranacaz diye  bir yerlere bilgi yetistirmekten vaz gecin o bolge sen ve senin gibiler yuzunde bugun en geri ilce ondan hizmet alamiyor o koyler sizin cebiniz dolsun diye  fakir  fukara eziliyor siz deyil uskagitcilar siz 10 sende gecse yine ac kalmasiniz sade sen deyil senin gibi onlarcasi var anliyan anlamistir ne demek istediyimi dusun garibaN  halkin yakasinda yalan yere hizmete engel olmayin bugunde bu kopru bu duruma gelmesin  boyle devam ederseniz gun gelir o koprude kalmiyacak