6
Mayıs
2024
Pazertesi
BİTLİS

Adilcevaz yasa büründü

Balıkesir'in Bandırma ilçesinde önceki gün baba Vahyettin G. tarafından silah ve bıçakla öldürülen anne ve 2 çocuğunun cenazeleri, memleketleri Bitlis'in Adilcevaz ilçesinde gözyaşları içinde toprağa verildi.


Cenazeler, akrabaları tarafından öğle saatlerinde özel bir ambulansla ilçenin Kaleboynu Mahallesi'de bulunan anne Arzu G.'nin babası Nurettin Kocaaslan'ın evine getirildi.

Kızı ve 2 torununun cansız bedenleri karşısında görünce sinir krizi geçiren Nurettin Kocaaslan'ı Adilcevaz Belediye Başkanı M. Selim Arıkbaş ile ilçe müftüsü Zeki Tan teskin etmeye çalıştı. Cenazeler daha sonra belediyeye ait iki ayrı araç eşliğine Kümbet Kabristanlığı'na getirildi. İlçe Müftüsü Zeki Tan, Anne Arzu G. (30), çocukları Ozan G.(14) ile Samet G.'nin (10) ayrı ayrı cenaze namazlarını kıldırdı. Ardından yan yana defnedilen anne ve 2 çocuğunun kefenlerini açıp yüzlerine bakan Nurettin Kocaaslan, mezar içerisinde sinir krizleri geçirdi. Kocaaslan yakınları tarafından mezardan uzaklaştırılırken anne ve 2 çocuğu gözyaşları arasında toprağa verildi.

İHA
Yayın Tarihi : 26 Ekim 2007 Cuma 18:59:46


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?