6
Mayıs
2024
Pazertesi
BİTLİS

Adilcevaz'da 'Sevgi ve Kardeşlik Şöleni'

Bitlis'in Adilcevaz ilçesinde bu yıl 4'ncüsü düzenlenen ve büyük bir katılımla başlayan 'Sevgi ve Kardeşlik Şöleni' yapılan açılış konuşmaların ardında başlayan konser etkili olan yağmur ve rüzgar nedeniyle ertelendi.

Adilcevaz Belediyesi tarafından düzenlenen şölene Bitlis Valisi Mevlüt Atbaş, İl Jandarma Alay Komutanı Albay Zafer Cengiz, İl Emniyet Müdürü Fahrettin Çoşkun, çevre ilçelerin belediye başkanları ile çok sayıda halk katıldı. Açılış konuşmasını yapan Belediye Başkanı Mehmet Selim Arıkbaş, belediye olarak sevginin ve kardeşliğin pekiştirilmesi amacıyla ellerinden ne geliyorsa yapacaklarını söyledi. Dünyada çekilen bütün sıkıntıların sevgi ve kardeşlik duygusunun yoksunluğundan kaynaklandığını kaydeden Arıkbaş, "Umut ediyoruz ki eşi ve benzeri olmayan sevgi ve kardeşlik şölenimiz tüm dünyaya barış ve huzur getirir" dedi.

Şölende bir konuşma yapan Bitlis Valisi Mevlüt Atbaş ise sevginin olmadığı yerde hiç bir şeyin olmayacağını kaydetti. İnsanı bir araya sadece sevgi ve saygının getirdiğini ifade eden Atbaş, "Bu nedenle belediye başkanını kutluyorum" dedi.

Belediye Başkanı Arıkbaş'ın, şölene katılan Vali Atbaş, İl Jandarma Alay Komutanı Albay Cengiz ve İl Emniyet Müdürü Çoşkun'a birer plaket ve çeşitli hediyeler takdim ettikten sonra sanatçı Bünyamin Babuhan sahne aldı. Ahmet Baydaroğlu, Nuray Hafiftaş, Yusuf Harputlu ve Ünal Zorer'in de sahne alması beklenen konser etkili olan yağmur ve rüzgar nedeniyle ertelendi.
iha
Yayın Tarihi : 4 Ağustos 2007 Cumartesi 12:37:23


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?