7
Mayıs
2024
Salı
BİTLİS

Bitlis huzur kenti

Bitlis Emniyet Müdürü Fahrettin Coşkun il genelinde gerek terör ve gerekse asayiş olayları yönünden huzurlarının yerinde olduğunu, bunun Bitlis halkının örnek davranışı ve sağduyusu ile sağlandığını belirtti.

Özellikle son zamanlarda Hakkari, Şırnak ve diğer illerde yaşanan olaylara karşılık Bitlis'in bu olumsuzluklardan uzak kalmasının kendilerini sevindirdiklerini belirten Bitlis Emniyet Müdürü Fahrettin Coşkun, amaçlarının suç işleyecek olan vatandaşı ve suça yönelenleri caydırmak olduğunu anlattı. Emniyet teşkilatı olarak üzerlerine düzen görevi fazlası ile yaptıklarını söyleyen Coşkun "Eğer biz Türkiye'de huzuru yerinde olan 10 il arasındaysak bu duruma Bitlis halkının örnek davranışı ve sağduyuluğu sebep olmaktadır" diye konuştu.

Bitlis'te ayda iki kez huzur operasyonu düzenlediklerini belirten Bitlis Emniyet Müdürü Fahrettin Coşkun, bu çalışmada ilin giriş ve çıkışlarını kapatıp kahvehanelerde, internet cafelerde arama yaparak vatandaşın huzur ve güvenliğini sağladıklarını anlattı. Coşkun, Bitlis'te geçen yıllara nazaran hırsızlık olaylarını azaldığını hatta hemen hemen hiç olmadığını bunda da kendilerinin özverili çalışmalarının sonucunda gerçekleştiğini söyleyerek "Çok şükür ki Bitlis'te gasp, kapkaççılık gibi olaylarla karşılaşmıyoruz. Ama kaçakçılık olayları ile karşılaşıyoruz. Bu konuda da Kaçakçılık ve Organize Suçlarla mücadele ekibimizin başarılı çalışmalar yapıyor" şeklinde konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 28 Kasım 2007 Çarşamba 17:20:04


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?