6
Mayıs
2024
Pazertesi
BİTLİS

Bitlisli kadınlardan muhtaçlara yardım

Bitlisli Kadınlar Eğitim ve Dayanışma Derneği tarafından yardıma muhtaç ailelere destek amacıyla altın günü düzenlendi. 

Bitlis Polisevi'nde dernek üyelerinin katıldığı yemekli toplantıda açıklama yapan Vali Mevlüt Atbaş'ın eşi ve Bitlisli Kadınlar Eğitim ve Dayanışma Derneği Fahri Başkanı Özay Atbaş, amaçlarının dernek toplantısı değil, biraraya gelerek sorunları dile getirip çözümler aramak olduğunu belirtti. 

Atbaş, "Derneğimizin şuanda 49 üyesi bulunmaktadır. Üyelerimizin hepsi de memur eşlerinden oluşmaktadır. Bitlisli kadınlarında üye olmalarını istiyorum. Burada yardıma muhtaç kişilere daha yakın olmak amacındayız. Fırsat buldukça bu tür insanlarımıza ulaşmaya çalışıyoruz. Ben de 6 aylık bir Bitlisli'yim. Bitlis'in eğitimde geri kalmışlığı bizleri yaralıyor. Burada okul öncesi eğitime önem verip, çalışmalar yapacağız. İş adamlarının da bize destek vermeleri halinde birçok yardıma muhtaç insanı sevindirebileceğiz" dedi. 

Bitlisli Kadınlar Eğitim ve Dayanışma Derneği Başkanı Yurdagül Güngördü ise, dernek olarak her ay düzenledikleri yemekli toplantılarda altın günü düzenlediklerini söyledi. Toplanacak altınları yardıma muhtaç ailelere vereceklerini ifade eden Güngördü, derneğin faaliyetlerini her zaman halkla paylaştıklarını kaydetti.
iha
Yayın Tarihi : 8 Şubat 2007 Perşembe 18:17:24


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?