6
Mayıs
2024
Pazertesi
BİTLİS

İl birinciliği kayak yarışması başladı

Bitlis Gençlik Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen 'İl Birinciliği Kayak Yarışması', Çiftkaya Kayak Tesisleri'nde başladı. 

Yarışmaların ilk gününde kayakçılar büyükler, gençler, çocuklar ve minikler kategorilerinde yarıştılar. 

Yarışmalara toplam 72 sporcu katıldı. İHA muhabirine kayakla ilgili açıklamalarda bulunan Bitlis Kayak İl Temsilcisi Necdet Süne, tesislerde eksiklik ve sporcuların idmansız olmalarına rağmen yarışmaların güzel geçeceğine inandığını belirtti. Süne, "Kayak pistimizi snotrağın operatörü olmadığı için basamadık. 

Pistin kötü oluşu yarışmacılarımızı etkiliyor. Yarışmalarımızı yapabilmek için sporcularımız pisti kendileri düzeltmek zorunda kaldılar. Pazartesi gününe kadar federasyona dereceye giren sporcularımızın isimlerini vermek mecburiyetindeyiz. İmkansızlıklara rağmen yarışmalarımızı yapıyoruz. Erzurum da yapılacak yarışmalarda sporcularımızın ne kadar başarılı olacağı meçhul. Malzeme ve idman eksikliği yüzünden kayakta başarılı olmak zordur" dedi. 

Süne, yarın tamamlanacak yarışmalardan sonra dereceye giren sporculara madalya vereceklerini belirterek, "Amacımız Bitlis'in kayaktaki başarısını artırmaktır. Bu da çok çalışmakla olacaktır" şeklinde konuştu.
İHA
Yayın Tarihi : 13 Ocak 2007 Cumartesi 17:43:42


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?