7
Mayıs
2024
Salı
BİTLİS

Kaçak ete sıkı takip

Bitlis Belediyesi Zabıta ve Veteriner Müdürlüğü ekipleri kaçak etle ilgili mücadelesini sürdürüyor. Ekipler yaptıkları operasyonda 11 esnafı denetledi.

Bitlis Belediyesi, Zabıta ve Veteriner Müdürlüğü ekipleri, kaçak et denetimlerini sürdürüyor. Belediye ekiplerinin çarşı merkezinde yaptığı operasyonlar aralıksız sürüyor.


Zabıta Amiri A. Aziz Aktaş’ın da bizzat katıldığı operasyonda çarşı merkezinde bulunan 7 kasap ve 4 et market esnafı denetlendi. Belediye Veteriner Hekimi Vedat Duman kontrolünde yapılan denetimlerde kaçak ve sağlıksız et kontrolü yapıldı. Denetimde ayrıca işyerlerinin ruhsat ve sağlık yönünden görülen aksaklıklarının giderilmesi için uyarılarda bulunuldu.


Bitlis Belediye Başkanı Cevdet Özdemir, konu ile ilgili yaptığı açıklamada, "Belediye ekiplerimiz denetimlerini ruhsat uygulamalarının ardından kaçak et kontrolü denetimi ile sürdürüyor. Vatandaşlarımızdan mezbahane harici kesilmiş, kalitesi belli olmayan, kontrolden geçmemiş ve damgasız etleri almamalarını istiyoruz. Kaçak etle ilgili 226 59 00 numaralı telefona şikayetlerini bildirmelerini istiyoruz" şeklinde konuştu.

bitlis belediyesi
Yayın Tarihi : 1 Aralık 2007 Cumartesi 13:38:13


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?