6
Mayıs
2024
Pazertesi
BİTLİS

Kaymakama duygu dolu veda

Ankara'nın Akyurt ilçesine tayini çıkan Bitlis'in Ahlat İlçe Kaymakamı Ahmet Avşar onuruna Ahlat Ziraat Odası (AHZO) tarafından bir veda yemeği verildi.

Ahlat öğretmen evinde verilen akşam yemeğine, Ahlat Belediye Başkanı Mevlüt Gülmez, Ovakışla Belediye Başkanı Naif Yıldızlı, ilçedeki hakim ve savcılar, Bitlis İl Tarım Müdürü Hacı Arap Şanlı, kurum amirleri ile 26 köy ve 11 mahalle muhtarı katıldı. Ahlat Belediye Başkanı Mevlüt Gülmez burada yaptığı konuşmasında, ilçe kaymakamının gerek kurumlar ararsı kaynaşma, gerekse ilçedeki yatırımlar adına çok önemli işleri kısa vadede yaptığından dolayı mutlu olduklarını belirterek, ilçeden ayrılmasının kendisi başta olmak üzere tüm ilçe halkını çok üzdüğünü dile getirdi. Gülmez, duygulanınca konuşmasını keserek oturmak zorunda kaldı.

Daha sonra AHZO Başkanı Demirden ise yaptığı konuşmada, ilçedeki ziraat odasının Ahlat Kaymakamı Ahmet Avşar'ın desteği ile kurulduğunu anlatarak; "Bize yol gösterici ve destekleyici olmuştur. Kendilerine şükranlarımızı sunuyoruz" dedi.

Ahlat Kaymakamı Ahmet Avşar ise bu ilgiden oldukça memnun kaldığını belirterek Ahlat'ı ve insanlarını çok özleyeceğini söyledi. Daha sonra Ahlat Ziraat Odası ve ilçedeki çiftçiler adına hazırlanan plaketi Ahlat Belediye Başkanı Mevlüt Gülmez çiftçiler adına Kaymakam Avşar'a takdim ederken, köy ve mahalle muhtarları ise Ahlat anısına birer adet Ahlat bastonu hediye etti.

iha
Yayın Tarihi : 9 Haziran 2007 Cumartesi 12:41:05


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
Faruk bilgin IP: 88.247.245.xxx Tarih : 28.06.2007 16:37:54
Gerçekten çok iyi ve anlayışlı bir kaymakamdır .Bir süre bende ahlatta görev yaptım. Kendisine teşekkür ediyorum. Ordu/Gölköyden Ahlata selam