6
Mayıs
2024
Pazertesi
BİTLİS

Nihat Özdemir'den açıklamalar

Fenerbahçe Kulübü Başkan Vekili Nihat Özdemir, Şampiyonlar Ligi'nde zorlu bir gruba düştüklerini, ancak bu gruptan çıkacaklarına inandıklarını söyledi.


Bitlis'in Ahlat ilçesini ziyaret eden Fenerbahçe Başkan Vekili Nihat Özdemir, burada basın mensuplarının sorularını cevapladı. Lige kötü bir başlangıç yaptıklarını söyleyen Özdemir, "Geçen sezon da lige böyle başlamıştık, fakat ilerleyen haftalarda formumuzu yakalayarak, liderliği almış ve şampiyonluğa ulaşmıştık. Bu sezon geçen sezondan daha iyi bir durumdayız. Hepimizin hatırlayacağı gibi geçen sezon Şampiyonlar Ligi ön elemesinde Dinamo Kiev'e elenerek UEFA'ya gitmiştik. Ama bu sene Avrupa'nın kuvvetli takımlarından olan Anderlecht'i hem İstanbul'da hem de Belçika'da yenerek gruplara kaldık. Gerçekten zorlu bir gruba düştük. Grubumuzda İtalya şampiyonu Inter, Hollanda şampiyonu PSV Eindhoven ve Rusya'nın en önemli takımlarından birisi olan CSKA Moskova var. Zor bir gruba düştük, ama biz mücadelemizi yaparak bu gruptan çıkacağız. Fenerbahçe, geçen seneden daha iyi. Bunu herkesin bilmesini istiyorum. Fenerbahçe önümüzdeki günlerde lige de ağırlığını koyacak. Fenerbahçe, zor maçlarda daha iyi oynuyor. Daha ciddiye alıyoruz. Geçen sene de baktığımız zaman lige yeni çıkmış takımlara hep puanlar verdik. Halbuki büyük takımlara karşı Fenerbahçe daha iyi futbol oynuyor. İnşallah daha iyi olacağız" diye konuştu.


Bu sezon kadrolarını önemli transferlerle güçlendirdiklerini belirten Özdemir, "Birçok genç Türk futbolcu aldık. Bunların hepsi Ümit Milli Takım'da oynuyor. Bunlar yakında Fenerbahçe'nin kadrosunda yer alacaklar. Ayrıca Real Madrid'den transfer ettiğimiz Brezilyalı yıldız Roberto Carlos takıma çabuk uyum sağladı. Arkadaşlarıyla gayet iyi anlaşıyor. Bu sene geçen seneden daha güçlüyüz ve daha başarılı sonuçlar alacağız" ifadelerini kullandı.

İHA
Yayın Tarihi : 11 Eylül 2007 Salı 15:46:27


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?