7
Mayıs
2024
Salı
SPOR

Bitlis kayak il birincileri belli oldu

Bitlis Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen 'Bitlis Kayak İl Birinciliği Yarışması' tamamlandı.
Bitlis Çiftkaya Kayak Merkezi'nde gerçekleştirilen yarışmaya 72 sporcu katıldı. Yarışma öncesi son hazırlıklarını tamamlayan sporcular, piste çıkarak hünerlerini sergiledi. Yarışma sonrası Kuzey Disiplini kategorisinde büyük erkeklerde Hüseyin Budak, genç erkeklerde Mustafa Apak, yıldız 1 erkeklerde Celal Apak, bayanlarda Berivan Yılmaz ve yıldız 2 erkeklerde Yasin Kızılırmak birinci oldular.

 Alp Disiplini kategorisinde ise büyüklerde Ömer Türkmen, genç 1 erkeklerde Aykut Aysal, genç 2 erkekler Ömer Özdemir, genç bayanlarda Ezgi Yıldız, çocuk 1 erkekler Sergen Örnek bayanlarda Ezginur Ertekin, çocuk 2 erkeklerde Mehmet Emin Gönüldaş, bayanlarda Begüm Güngördü, minik erkeklerde Samet Bulutlu ve bayanlarda Gizem Ertekin birinci oldular.
Dereceye giren kayakçıların önümüzdeki hafta belirlenecek tarihte Erzurum'da yapılacak Türkiye Şampiyonası'nda yarışacakları belirtildi.
iha
Yayın Tarihi : 15 Ocak 2007 Pazartesi 15:33:43
Güncelleme :16 Ocak 2007 Salı 11:07:52


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
celal apak IP: 85.104.110.xxx Tarih : 8.11.2007 08:50:36

Ben CeLaL ApAk olarak bu yarışmalarda birincilikle geldiğim için çok mutluyum ama il dişi yarışmalarda da birincilik içinde gelebilmem için bize destek yapılması çok güzel olur mukamet (kayaklı koşu) kayağına biraz destek verilmeli ki biz de il dişin da dereceler alabilelim Saygılarımla...