17
Haziran
2024
Pazertesi
HİZAN - BİTLİS

Barış yemeği kötü bitti

Bitlis'in Hizan ilçesinde, barış yemeğinden dönen bir ailenin içinde bulunduğu araç dereye uçtu. Kazada 5 kişi yaralandı.

Edinilen bilgilere göre, Bitlis'in Hizan ilçesine bağlı Meydan köyünde, Ramazan ayında yaşanan ve 2 kişinin hayatını kaybettiği kavgadan dolayı araları açılan iki aile barış yemeği tertip etti. Taraflardan Aslancı ailesi, verilen barış yemeğine katılmak amacıyla Hizan'a gitti.

Yemeğin ardından Siirt'te bulunan evlerine dönmek üzere yola çıkan Aslancı ailesini taşıyan Muhittin Yardım yönetimindeki 56 AV 757 plakalı araç, Tatvan - Hizan karayolunun 10'ncu kilometresindeki Panor Tepesi mevkiinde dereye
uçtu.

Kazada sürücü ile birlikte Yusuf Aslancı, Şefik Aslancı, M. Selim Aslancı ve Enver Aslancı yaralandı. Hizan Devlet Hastanesi'ne kaldırılan yaralılar, yapılan ilk müdahalelerinin ardından Tatvan Devlet Hastanesi'ne sevk edildi.

iha
Yayın Tarihi : 26 Eylül 2011 Pazartesi 14:24:47


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
nacı atacan incili IP: 78.173.32.xxx Tarih : 10.11.2011 19:07:28

1960-62 senelerinde hizan nahiyesi o zaman ki adı simons olan köyde yedeksubay  ögretmen olarak görev yaptım.hayatımın en unutulmaz iki senesini geçirdim, türkiye gerçeklerini daha iyi anladım.kürt kökenli degilim ama kardeşçe yaşamak bizim kaderimiz. bunu biliyorum.simons lular tahir temiz yaşıyormu.... beni hatırlıyan kaldimı..