18
Mayıs
2024
Cumartesi
HİZAN - BİTLİS

Kasa hırsızlığı aydınlatılıyor

Bitlis Emniyet Müdürü M. Salih Kesmez, işyerlerinden 4 çelik kasa çalınması olayının faillerinden birine ulaştıklarını ve kısa sürede diğer faillerinde yakalanacağını belirtti.

Bitlis Emniyet Müdürü M. Salih Kesmez, makamında Bitlis merkez, Tatvan ve Hizan İlçelerinde işyerlerinden 4 çelik kasa çalınması olayıyla ilgili bir basın açıklaması yaptı. Emniyet Müdürü Kesmez, birimlerin yaptığı çalışmalar sonucu olayla ilgili 3 zanlıdan birinin yakalandığını, diğer zanlıların yakalanması için de çalışmaların devam ettiğini söyledi. Kesmez, "Ekiplerimiz şüphe üzerine bir aracın üzerinde yaptıkları çalışmada, aracın üzerinde bordo renk boyaya rastladı. Kasalar üzerindeki boya ile araç üzerindeki boyayı karşılaştırarak olayın ilk faili olan Nesih S. isimli şahsı yakaladık. Yakalanan şahsın ifadesinde hırsızlık olayını E.K. ve C.Ö. isimli şahıslarla birlikte yaptığını itiraf etti. E.K. ve C.Ö. isimli şahısların aranmasına devam ediliyor. 2004 yılının son günlerinde bu olayın çözülmesiyle büyük bir asayiş olayımızın kalmaması bizi son derece sevindiriyor" dedi.

Bu arada, işyeri sahiplerinin ifadelerine göre, Bitlis merkezde 300 milyon, Tatvan İlçesi’nde bin 100 dolar ve 50 euro, 1 dijital fotoğraf makinesi ve 1 oto teyp, Hizan İlçesi’ndeki kasada ise 30 milyar lira bulundu.

Hizan-İHA
Yayın Tarihi : 28 Aralık 2004 Salı 11:45:38


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?