29
Mayıs
2024
Çarşamba
BASKİL - ELAZIĞ
Belediye Sayfaları

Baskil'in hüzünlü haberi

Van'da şofbenden zehirlenerek hayatını kaybeden polis memuru Nurettin Gücin'in cenazesi, düzenlenen törenin ardından memleketi Elazığ'a gönderildi.

20 Aralık 2007


Dün akşam arkadaşının evinde girdiği banyoda sızan gaz sonucu zehirlenerek hayatını kaybeden Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü'nde görevli polis memuru Nurettin Gücin için tören düzenlendi.

Van İl Emniyet Müdürlüğü bahçesinde düzenlenen törene Van Valisi Özdemir Çakacak, Belediye Başkanı Burhan Yenigün, İl Emniyet Müdür Vekili Önder Okşar, AK Parti Van milletvekilleri Kayhan Türkmenoğlu, İkram Dinçer ile polis memuru Gücin'in yakınları, meslektaşları ve askeri erkan katıldı.

Gücin'in Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi Tıp Fakültesi Araştırma Hastanesi'nde bulunan naaşı, ambulansla alınarak tören alanına getirildi.

Gücin'in naaşı alana getirilirken amcası Kemal Gücü, eniştesi Yılmaz Bürücek ile meslektaşları gözyaşlarına boğuldu. Bir dakikalık saygı duruşunun ardından Gücin'in öz geçmişi okundu.


İl Emniyet Müdür Vekili Önder Okşar ve Vali Özdemir Çakacak'ın yaptığı konuşmaların ardından polis memuru için dualar okundu.

Tören sonunda omuzlarda taşınarak ambulansa konulan Gücin'in cenazesi, toprağa verilmek üzere doğum yeri olan Elazığ'ın Baskil ilçesi Deliktitaş köyüne uğurlandı.


2004 yılında göreve başlayan Nurettin Gücin'in 2007 Ağustos ayında Van'a atandığı öğrenildi.

iha
Yayın Tarihi : 26 Şubat 2008 Salı 13:53:03


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?